Algemene Leden Vergadering – 10 maart 2020

Algemene LedenVergadering 2020

Beste leden,

Bij een actieve netwerkvereniging hoort een actieve ledenvergadering. Een ALV, Algemene LedenVergadering, vindt eens per jaar plaats en is bij uitstek de gelegenheid om ook als lid actief bij de vereniging betrokken te zijn. Om geïnformeerd te worden over bestuurlijke zaken, maar ook om mee te praten over de toekomst van de vereniging. Een ‘must’ voor elk NON-lid om zijn/haar betrokkenheid te tonen en het bestuur te steunen.

Een ALV hoeft geen saaie, ellenlange bijeenkomst te zijn, zo hebben wij al vaker bewezen. Ook voor onze Algemene LedenVergadering van dit jaar hebben wij een bijzondere locatie en programma.

De vergadering vindt dit keer plaats in het Stedelijk Museum Alkmaar, één van de oudste musea van Nederland. Het museum geeft een prachtig beeld van de historie van de stad Alkmaar, maar heeft daarnaast ook een fraaie collectie oude en moderne kunst. Na afloop van de vergadering krijgen we een speciale rondleiding door het museum.

Als kick-off voor de vergadering hebben we een spreker met een bijzondere kijk op de hot-topics van het hedendaagse bedrijfsleven. Een intrigerende en verbluffende lezing.

Na afloop van de vergadering en rondleiding is er natuurlijk ook de gelegenheid voor een drankje en goed netwerk-gesprek.

Datum: dinsdag 10 maart 2020
Programma: inloop 19.00 uur, aanvang lezing 19.15 uur, aanvang vergadering 19.30 uur, einde vergadering en start rondleiding ca. 20.40 uur, einde programma 22.00 uur
Kosten: Geen.
Locatie: Stedelijk Museum Alkmaar, Canadaplein 1, Alkmaar
Parkeren: betaald parkeren nabij in diverse parkeergarages

Wees wijs en reis samen! In onze ledengroep op Facebook kun je een oproep plaatsen voor een carpool-maatje.

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 8 maart via onderstaand formulier.

Tot dinsdag 10 maart

Het bestuur: Annemieke Brouwer, Peter Tergau, Natasha Ioppi, Huub Hoogeveen en Michael Groen

Hoofdsponsor Rabobank Alkmaar

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl