Algemene Leden Vergadering – 8 maart 2022

Algemene LedenVergadering 2022

Beste leden,

Bij een actieve netwerkvereniging hoort een actieve ledenvergadering. Een ALV, Algemene LedenVergadering, vindt eens per jaar plaats en is bij uitstek de gelegenheid om ook als lid actief bij de vereniging betrokken te zijn. Om geïnformeerd te worden over bestuurlijke zaken, maar ook om mee te praten over de toekomst van de vereniging. Een ‘must’ voor elk NON-lid om zijn/haar betrokkenheid te tonen en het bestuur te steunen.

Een ALV hoeft geen saaie, ellenlange bijeenkomst te zijn, zo hebben wij al vaker bewezen. Ook voor onze Algemene LedenVergadering van dit jaar hebben wij een bijzondere locatie en programma, passend bij ons (jubileum)jaar-thema Bloei:

Hortus Alkmaar

Hortus Alkmaar is een botanische tuin, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden. U vindt hier de grootste goed gedocumenteerde collectie medicinaal gebruikte kruiden van Nederland en wellicht West-Europa. De huidige tuin is in 1981 aangelegd als productietuin voor de ontwikkeling van natuurlijke geneesmiddelen voor VSM. In de loop der jaren is de tuin uitgebreid tot de huidige oppervlakte van 2 hectare. Toen het bedrijf VSM definitief verhuisde naar Duitsland en het kantoorpand werd verkocht, dreigde de tuin in 2011 verloren te gaan. Met hulp van een groep enthousiaste betrokkenen is toen stichting Hortus Alkmaar opgericht om de tuin van dreigende sluiting te redden. Sindsdien wordt er door het bestuur, een operationeel team en een groot aantal vrijwilligers hard gewerkt om de toekomst van deze unieke kruidentuin te garanderen.

Voorafgaand aan de vergadering vertelt Leoniek Verhage van de Hortus Alkmaar meer over de bloei van deze ondernemende stichting en hun laatste ontwikkelingen en plannen.

Na afloop van de vergadering is er natuurlijk ook de gelegenheid voor een drankje en goed netwerk-gesprek. Tijdens deze netwerkborrel kun je ook kennismaken met de laatste producten van de Hortus Alkmaar: de eigen bio-dynamische wijnselectie en het speciale Hortus Tripel bier, gebrouwen door Brouwerij Egmond met speciaal geselecteerde biologische kruiden uit de tuin van Hortus Alkmaar.

Datum: dinsdag 8 maart 2022
Programma: inloop 19.00 uur, aanvang vergadering 19.30 uur, einde programma ca. 22.00 uur
Kosten: Geen.
Locatie: Hortus Alkmaar, Berenkoog 43, Alkmaar
Parkeren: bij de locatie is voldoende (gratis) parkeergelegenheid

Wees wijs en reis samen! In onze ledengroep op Facebook kun je een oproep plaatsen voor een carpool-maatje.

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 6 maart via onderstaand formulier.

Tot dinsdag 8 maart

Het bestuur: Annemieke Brouwer, Peter Tergau, Natasha Ioppi, Huub Hoogeveen en Sharon Karsten

Hoofdsponsor Rabobank Alkmaar

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl