Algemene Leden Vergadering – 9 maart 2021

Algemene LedenVergadering 2021

Beste leden,

Bij een actieve netwerkvereniging hoort een actieve ledenvergadering. Een ALV, Algemene LedenVergadering, vindt eens per jaar plaats en is bij uitstek de gelegenheid om ook als lid actief bij de vereniging betrokken te zijn. Om geïnformeerd te worden over bestuurlijke zaken, maar ook om mee te praten over de toekomst van de vereniging. Een ‘must’ voor elk NON-lid om zijn/haar betrokkenheid te tonen en het bestuur te steunen.

Een ALV hoeft geen saaie, ellenlange bijeenkomst te zijn, zo hebben wij al vaker bewezen. En ook al zijn we genoodzaakt om ook deze Algemene LedenVergadering, net als al onze andere activiteiten, dit jaar online te organiseren, we maken er toch een leuk feestje van met:

een OUDERWETS GEZELLIGE BINGO met leuke prijzen!

In de uitnodiging die je via de mal ontvangt, lees je hier meer over.

Na afloop van de vergadering is er natuurlijk ook online de gelegenheid voor een goed netwerk-gesprek. Dat kan nu ook in Zoom doordat iedereen zelf zich van de ene naar de andere breakout-room kan bewegen. LET OP: hiervoor dien je wel de laatste update van Zoom te hebben geïnstalleerd (meer info in de uitnodiging).

Datum: dinsdag 9 maart 2021
Programma: inloop 19.00 uur, start 19.15 uur
Kosten: Geen.
Locatie: online via Zoom (link volgt in deelname-bevestiging)

Het bestuur: Annemieke Brouwer, Peter Tergau, Natasha Ioppi, Huub Hoogeveen en Sharon Karsten

Hoofdsponsor Rabobank Alkmaar

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl