Bedrijfsbezoek ERIKS Alkmaar- 30 oktober 2019

Op 30 oktober gaan we weer op bedrijfsbezoek. Een ondernemer uit de regio laat de leden van Het NON een kijkje nemen achter de schermen en vertelt zijn/haar ondernemersverhaal. Vanzelfsprekend sluiten we het bezoek af op de NON-manier; met een hapje en drankje en gelegenheid om te netwerken.

Deze keer gaan we naar een bekend Alkmaars bedrijf: ERIKS

Het begon allemaal eind jaren 30, met Arie Eriks. Hij was een ondernemer pur sang. Door zijn handelsgeest en innovatief vermogen bracht hij, vanuit zijn bedrijf aan de Pieterstraat in de binnenstad van Alkmaar, succesvol afsluiters en pakkingen aan de man bij (melk)veehouders en boeren. Hij merkte dat mensen vertrouwden op zijn specialistische kennis, zijn hulpvaardigheid en het bedenken van slimme oplossingen. Kernwaarden die ERIKS tot op de dag van vandaag nog steeds hoog in het vaandel heeft staan. Ondertussen tikt ERIKS haar 80-jarige bestaan aan en zijn ze inmiddels wereldwijd actief in 18 landen, verspreid over vier continenten. Van de meer dan 7.500 medewerkers werken er ongeveer 1.500 in Nederland, waarvan 450 in Alkmaar. Allemaal kennisdragers van ERIKS. Het productenpakket telt tegenwoordig ruim 900.000 artikelen voor de totale industrie. Van basisindustrie tot high end semicon: van afsluiters, pakkingen, en gereedschappen tot slangen en componenten voor aandrijf- en rubbertechniek. De kennis, producten, services en innovatiekracht maken ERIKS tot een unieke partner. Let’s make industry work better.

Datum: woensdag 30 oktober 2019
Tijd: inloop 15.30 uur, start rondleiding 16.00 uur, einde ca. 17.30 uur
Locatie: ERIKS hoofdkantoor, Toermalijnstraat 5, Alkmaar

Het bedrijfsbezoek is alleen toegankelijk voor NON-leden. Je dient ingelogd te zijn om je te kunnen aanmelden.

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl