Eindejaarsdiner vrijdag 11 december 2020

Eindejaarsdiner, exclusief voor leden

N.B. AANMELDING IS GESLOTEN!

Het NON zou het NON niet zijn als er geen feestelijk Eindejaarsdiner zou zijn. Helaas kunnen we ook dit traditionele evenement niet door laten gaan zoals we dat gewend zijn…..
Hier hebben we gelukkig wel een hele mooie oplossing voor gevonden zodat we op 11 december alsnog dit traditionele evenement door kunnen laten gaan.

Culinair AfhaalDiner

We hebben namelijk het Alkmaarse top-restaurant Fernando’s bereid gevonden om een prachtig en ongetwijfeld heerlijk take-away diner te verzorgen!! Op deze manier kunnen we alsnog genieten van een heerlijk eindejaarsdiner.

Het speciaal voor NON-leden samengesteld 4-gangen diner is geheel verzorgd.  Even opwarmen en opdienen aan de hand van enkele simpele en duidelijke aanwijzingen en je kunt thuis van een heerlijk diner genieten.

Samen genieten op z’n ‘NON’s’

Maar hoe past dan dat lekkere eten thuis in het gedachtegoed van het NON? Een van de belangrijkste speerpunten van het NON is immers de verbinding, het ‘samen-gevoel’. Je zou natuurlijk, als je dat wilt (en RIVM dat tegen die tijd toestaat) met enkele mede-NON-leden dit heerlijke diner samen in een huiselijke omgeving kunnen delen. Maar dit laten we graag aan jullie zelf over.

Om toch even dat ‘samen-gevoel’ te krijgen hebben we op deze avond, tijdens jouw heerlijke diner, een online moment georganiseerd, om 20.30 uur. Na een korte eindejaars-speech van onze voorzitter, Annemieke Brouwer, is er de gelegenheid om gezamenlijk het glas te heffen.
(de zoom-link om online deel te nemen ontvang je in de bevestigingsmail)

Ondanks dat we dit jaar niet met zijn allen bij elkaar kunnen komen zijn wij ervan overtuigd dat we door op dezelfde dag van dit heerlijke diner te kunnen genieten, wij op een mooie manier dit jaar af kunnen ronden.

Verrassingsdiner 4 gangen én wijn

Fernando’s heeft speciaal voor de leden van Het NON een overheerlijk 4-gangen verrassingsmenu samengesteld. Je kunt voorkeur aangeven voor vlees, vis of vegetarisch. Mocht je ergens allergisch voor zijn, kun je dit op het aanmeldformulier aangeven. Fernando’s zal daar dan rekening mee houden. Het 4-gangen menu kun je thuis eenvoudig opwarmen en opdienen aan de hand van enkele simpele en duidelijke aanwijzingen. Laat je lekker culinair verrassen. Wij weten zeker dat je zult genieten! Per 2 maaltijden kun je een bijpassende wijn afhalen. Ook hierin kun je jouw voorkeur aangeven (rood of wit).

Om dit event behapbaar te maken voor Fernando’s krijgen de inschrijvers de keus om de maaltijd op donderdag of vrijdag op te halen tussen 17.00 en 19.00 uur. Deze keuze dien je op het aanmeldformulier aan te geven.

LET OP: het is een afhaaldiner, je zal dus wel even naar de stad moeten om deze fantastische maaltijd op te halen.

Het Eindejaarsdiner is uitsluitend voor NON-leden, maar jullie partners zijn zoals elk jaar weer van harte welkom.*

AANMELDING IS GESLOTEN!

Locatie: na afhalen bij Fernando’s aan de Peperstraat 1 is het thuis genieten
Tijd: die bepaal je natuurlijk zelf, het gezamenlijke online moment is om 20.30 uur
Voor: Exclusief voor NON Leden en persoonlijke partners
Dresscode: Feestelijk (maak er thuis een feestje van en we zien jullie feestelijke outfits natuurlijk tijdens het online moment!)
Parkeren: om jouw diner op te halen kun je het beste parkeren in de Karperton
Eigen bijdrage
: GEEN EIGEN BIJDRAGE DIT JAAR!! Het NON trakteert!

TIP: ben je niet in de gelegenheid om jouw diner op te halen of ben je toch in de buurt en wil je best voor een mede-lid zijn/haar diner meenemen? Doe een oproepje via de Facebook-ledengroep of LinkedIn. Of nodig spontaan een mede-lid uit bij jou thuis (indien RIVM maatregelen dit toelaten).

* Wil je extra diners voor je gezinsleden, dan kun je dit opnemen met Fernando’s.

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl