Eindejaarsdiner vrijdag 14 december 2018 – Rest. MARIO

Eindejaarsdiner, exclusief voor leden

Beste leden,

Voor ons traditionele Eindejaarsdiner hebben we dit jaar weer een hele bijzondere locatie gevonden: Restaurant Mario in Neck (vlakbij Purmerend).

MARIO – Una Tradizione di Famiglia

Al in 1967, als pionier op culinair gebied en door de gewaagde introductie van het verrassingsmenu, konden de gasten van Restaurant MARIO zonder menukaart kennis maken met de kookfilosofie van Chef-kok Mario Uva.

Op simpele wijze en met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand culinair product neerzetten. Dat is de eenvoudige Italiaanse kookfilosofie en -vaardigheid, die Mario in zijn restaurant in het landelijke Neck introduceerde. Een traditie die van vader op zoon is doorgegeven. Tot op heden en met dezelfde filosofie, kookt onze Chef-kok Fabrizio Pinna en met de input van Alessandro Uva deze verrassingsmenu’s. Met de gerechten, gebaseerd op ingrediënten direct uit Italië geïmporteerd, blijven wij de authenticiteit van de smaak garanderen.

Er wordt tijdens Het NON Eindejaarsdiner een 5-gangen menu Allegria geserveerd. In de traditie van de familie Uva, wordt het een verrassingsmenu. Vanzelfsprekend kun je eventuele voorkeur, allergieën of dieetwensen vooraf kenbaar maken, daar zal de brigade van restaurant Mario rekening mee houden.

Het Eindejaarsdiner is besloten, maar jullie partners zijn zoals elk jaar weer van harte welkom. Hoe meer zielen hoe gezelliger het wordt.

Om ervoor te zorgen dat we genoeg ruimte hebben voor alle NON-leden, willen wij je verzoeken om je z.s.m. aan te melden! In ieder geval vóór 1 november!

Locatie: Restaurant Mario, Neck 15, Wijdewormer
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het restaurant, langs de dijken.

Wees wijs en reis samen! Zet bijvoorbeeld een carpool-oproep (of aanbod) in de groep op Facebook of LinkedIn.

Tijd: Inloop 18.30, start diner 19.00 uur. Eindtijd 22.00 uur
Voor: Exclusief voor NON Leden en persoonlijke partners
Dresscode: Feestelijk
Eigen bijdrage : €30,- per persoon excl. BTW.

Aanmelden kon tot donderdag 1 november, het maximum aantal deelnemers van 100 is reeds bereikt!

Indien je je aanmeldt kom je op de wachtlijst. Mochten deelnemers zich afmelden, dan worden de mensen op de wachtlijst op volgorde van binnenkomst benadert door de secretaris.

 

Namens de Evenementen Commissie

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl