GO SOCIAL: Content – 13 febr 2019

GO SOCIAL: Content – woensdag 13 februari 2019

De Go Social expertmeetings zijn inmiddels (sinds 2016) niet meer weg te denken van ons programma. Met de Go Social Expertmeetings gaan we dieper in op moderne topics als social media en online marketing. Onderwerpen die voor elke ondernemer belangrijk zijn.

Op deze 13e februari gaan we dieper in op het onderwerp:

CONTENT

Wat is content?

Content betekent letterlijk INHOUD. In deze gaat het om alles wat je online plaatst: tekst, foto’s, video e.d. Of het nu gaat om de content van je eigen website, om content die je aanlevert voor andere websites, maar vooral ook om content die je plaatst op social media.

De Workshop

Social media is een belangrijk marketingmiddel in deze tijd. Maar hoe zorg je ervoor dat je elke keer interessante berichten plaatst? En maakt het nog wat uit welke content je waar plaatst?

NON-lid Natasha Ioppi neemt je deze middag mee in de wereld van Content Creatie. Ze laat zien hoe je makkelijk onderscheidende content creëert voor jouw social media kanalen. Tijdens de meeting ga je aan de slag met het door Natasha ontwikkelde Content Creatie Canvas en plan je je eigen contentkalender in.

De Expert

Natasha Ioppi is NON-lid (tevens bestuurs- en commissielid), conceptdenker, -ontwikkelaar en marketingadviseur. Als content creator verzorgt ze voor verschillende ondernemers de invulling van de social media kanalen en/of de website. Met haar bedrijf, De CreActivator (ioppi creative concepts), inspireert ze ondernemers op creatieve en vooral ook praktische wijze invulling te geven aan hun online profilering.

 

Tussendoor is er tijd voor een dinerbuffet verzorgd door Stadskaffee Laurens.

 

Tijd: inloop 16.00, start om 16.30 – einde ca. 20.00 uur
Locatie: Stadskaffee Laurens (voorheen Fellini), Kerkplein 9, Alkmaar
Diner: Wij zorgen voor koffie, thee en dinerbuffet (andere drankjes zijn voor eigen rekening)
Vervoer: er zijn (betaalde) parkeermogelijkheden in de buurt en je kunt je fiets gratis en bewaakt stallen onder het Canadaplein. TIP: bespaar geld en het milieu door samen te reizen. Plaats een oproep voor een carpool-maatje in de leden Facebook-groep!

De workshop is voor leden helemaal gratis.

Ben je nog geen NON-lid, dan kun je aan deze workshop deelnemen voor € 65,- (excl. BTW). Wordt je direct NON-lid, dan kun je direct gratis deelnemen aan deze Go Social workshop. En profiteren van alle andere activiteiten en events!

Bij no-show of afmeldingen binnen 48 uur wordt er €35,- geïncasseerd.

We hebben plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening.

Factuurgegevens

 

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl