GO SOCIAL: SEO en SEA- 15 mei 2019

GO SOCIAL: SEO & SEA – woensdag 15 mei 2019

De Go Social expertmeetings zijn inmiddels (sinds 2016) niet meer weg te denken van ons programma. Met de Go Social Expertmeetings gaan we dieper in op moderne topics als social media en online marketing. Onderwerpen die voor elke ondernemer belangrijk zijn.

Op deze 15e mei gaan we dieper in op het onderwerp:

SEO en SEA

SEO staat voor Search Engine Optimalization ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Wat kun je doen online om optimaal gevonden te worden met zoekmachines.

SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel Zoekmachine Adverteren. Welke betaalde mogelijkheden zijn er om bij zoekmachines bovenaan te komen in relevante zoekopdrachten.

In deze Expertmeeting legt Martijn Wokke uit hoe SEO werkt, hoe je zoekmachine geoptimaliseerde teksten kunt schrijven, de juiste zoekwoorden weet te gebruiken, hoe landingspages werken en kun je zelf de eerste tests doen. Zodat jij de volgende dag gemotiveerd aan de slag kan met het optimaliseren van jouw (WordPress) webpagina’s en wellicht aan de slag gaat met advertenties (SEA) op Google. Het is vooral bedoeld voor leden van het NON die nog niet met SEO en of SEA zijn gestart en hier zelf mee aan de slag willen.

De Expert

Martijn Wokke is ondernemer én contentmanager bij hostingbedrijf SQR in Alkmaar. Voor SQR.NL werkt hij o.a. aan zogenaamde landingspagina’s en zorgt dat deze goed gevonden worden. Dit door onderzoek te doen vooraf, zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten te schrijven en door het inzetten van tools. Daarnaast zet SQR.NL ook SEA in: adverteren op Google voor bepaalde diensten.

Voor wie: Iedereen die de eerste stappen in SEO en misschien SEA wil zetten
Nodig: Laptop, met inlog voor Google Account, zodat jezelf aan de slag kunt met de zoekwoordtool en je WordPress site.
Heb je geen WordPress website? Dan kun je in ieder geval genoeg opsteken van de werkwijze.

Tussendoor is er tijd voor een eenvoudig dinerbuffet verzorgd door Stadskaffee Laurens.

Tijd: inloop 16.00, start om 16.30 – einde ca. 20.00 uur
Locatie: Stadskaffee Laurens (voorheen Fellini), Kerkplein 9, Alkmaar
Diner: Wij zorgen voor koffie, thee en dinerbuffet (andere drankjes zijn voor eigen rekening)
Vervoer: er zijn (betaalde) parkeermogelijkheden in de buurt en je kunt je fiets gratis en bewaakt stallen onder het Canadaplein.

TIP: bespaar geld en het milieu door samen te reizen. Plaats een oproep voor een carpool-maatje in de leden Facebook-groep!

De workshop is voor leden helemaal gratis.

Ben je nog geen NON-lid, dan kun je aan deze workshop deelnemen voor € 65,- (excl. BTW). Wordt je direct NON-lid, dan kun je direct gratis deelnemen aan deze Go Social workshop. En profiteren van alle andere activiteiten en events!

Bij no-show of afmeldingen binnen 48 uur wordt er €35,- geïncasseerd.

We hebben plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening.

Factuurgegevens

 

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl