GrOw SOCIAL: Professioneel Online – 17 feb 2022

GrOw SOCIAL: Professioneel en Veilig Online – donderdag 17 februari 2022

Zonder internet kun je niet ondernemen. Daarom zijn we enkele jaren geleden gestart met de Go Social kennissessies. Praktische en inspirerende sessies die je alles leren over de online aspecten van ondernemen.

Ook in 2022 gaan we hiermee verder en brengen het naar een hoger niveau met onze nieuwe sponsor SQR. Onder de noemer GrOw SOCIAL, passend bij ons jubileumthema Bloei.

Professioneel en Veilig Online

Martijn WokkeOp 17 februari geeft Martijn Wokke van SQR.NL een workshop hoe je het maximale uit jouw zakelijke website haalt en hoe je deze veilig en up-to-date houdt. We gaan daarbij uit van WordPress-websites. WordPress is het meest gebruikte systeem voor websites. Er worden enkele plugins en instellingen behandeld en je ontvangt na afloop diverse linkjes om thuis op je gemak je eigen site nog eens na te lopen.

Zo komt o.a. het volgende aan bod:
– introductie over SQR.NL
– zakelijk mailen
– hoe hou je jouw website goed beveiligd?
– (automatisch) backups maken
– hoe hou je jouw website zo snel mogelijk?
– zoekmachineoptimalisatie

Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Na de pauze, met lichte maaltijd, kun je (met een WordPress website) direct aan de slag en lopen we stap voor stap wat zaken na.

Mocht je dus met je eigen website aan de slag willen na de pauze, zorg dan dat je de inloggegevens hiervoor bij je hebt en test vooraf of je ook daadwerkelijk kunt inloggen en voldoende (admin/redactie) rechten hebt. Let wel: stem met je wedbouwer af wat je wel en niet mag aanpassen om misverstanden te voorkomen. Hier zullen we tijdens de workshop ook nog op attenderen.

N.B. Ook als je niet zelf het (technisch) beheer van jouw website doet, kun je het een en ander opsteken. Deze workshop geeft je inzicht en handvatten om eventueel later met jouw webbouwer te bespreken.

Programma van de Go Social ExpertMeeting
16.00 inloop
16.30 start training
18.00 pauze + buffet
19.00 vervolg training
20.00 eind training

Voor leden is dit evenement geheel kosteloos! Niet-leden, introducees of gasten betalen slechts € 20,00 voor dit inspirerende en leerzame event!

Tussendoor is er tijd voor een eenvoudig dinerbuffet.

Tijd: inloop 16.00, start om 16.30 – einde ca. 21.00 uur
Locatie: De Roeter (begane grond), Wognumsebuurt 3 te Alkmaar
Diner: Wij zorgen voor koffie, thee en dinerbuffet
Deelnamekosten: € 20,= excl. btw, NON-leden kunnen gratis deelnemen
Vervoer: er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein

TIP: bespaar geld en het milieu door samen te reizen. Plaats een oproep voor een carpool-maatje in de leden Facebook-groep!

De workshop is voor leden helemaal gratis.

Ben je nog geen NON-lid, dan kun je aan deze workshop deelnemen voor € 20,- (excl. BTW). Wordt dus nú NON-lid, dan kun je direct gratis deelnemen aan deze Go Social workshop.

Bij no-show of afmeldingen binnen 48 uur wordt er €20,- geïncasseerd.

We hebben plaats voor maximaal 20 deelnemers.

LET OP: Op deze locatie gelden de corona-regels voor de horeca! D.w.z. dat er om het CoronaCheck QR code gevraagd kan worden.

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening.

Factuurgegevens

Ben je NON-lid en zijn jouw financiële gegevens reeds bekend bij ons, dan kun je de velden evt. invullen met een X of 'bekend'.

 

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl