Het NON-Rabobank Kennis event

Hoe zit het met jouw vangnet?

In samenwerking met onze hoofdsponsor Rabobank organiseren we op 21 september, enkele dagen na Prinsjesdag, een speciaal Kennisevent voor NON-leden en andere ondernemers uit de regio.

Tijdens dit eerste event na de zomer gaan we samen in gesprek over de thema’s Zorg en Zeker voor ZZP (en MKB).

Met de overheidsplannen voor een verplichte AOV voor zzp-ers in het verschiet en de uitdagingen van corona nog vers in ons geheugen, is het een onderwerp waar we niet meer omheen kunnen: Hoe zorgen we voor onszelf als ondernemer, nu en in de toekomst.

Een aantal inspirerende sprekers met verschillende invalshoeken delen hun kennis en inzichten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, pensioen en meer. De sprekers nemen tevens plaats in een panel waarna we samen in discussie kunnen gaan en vragen kunnen stellen. Tijdens de afsluitende netwerkborrel kun je nog verder in gesprek gaan met elkaar.

De sprekers voor deze avond zijn:

Rabobank (naam nog niet bekend)

Jelte Veenstra – PensioenPlaza
Jelte is reeds bij velen bekend van onze netwerkborrels, waar hij als NON-lid regelmatig te zien is. Jelte is onafhankelijke pensioen- en inkomensadviseur. Met zijn compagnons van Pensioen Plaza voorziet hij werkgevers en ondernemers persoonlijk en oprecht advies voor later.

Cosmas Blaauw – SharePeople Crowdsurance
Cosmas is initiatiefnemer van SharePeople waarmee hij sinds 2019 het verzekeren op z’n kop heeft gezet. SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. De coöperatie maakt gebruik van slimme fintech om de risico’s gemakkelijk onderling te delen. Online, zonder verzekeringspremies en onnodige kosten. Geen verzekering, maar crowdsurance.

Datum: donderdag 21 september 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: hoofdkantoor Rabobank, Robonsbosweg 5, Alkmaar
Deelname: 25 euro (ex btw) voor niet-leden / NON-leden kunnen GRATIS deelnemen

N.B. Voor dit event geldt een no-show-tarief van 25 euro (ex btw). Indien men zich binnen 48 uur voor aanvang van het event afmeldt (of niet komt opdagen), zijn we genoodzaakt dit tarief in rekening te brengen. Door aanmelding ga je akkoord met deze regel.

Direct aanmelden

Als je gegevens nog niet bij ons bekend zijn, vul dan onderstaand formulier volledig in. Ben je lid en zijn je gegevens bij ons bekend, dan kun je een x plaatsen.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl