NON Speciale Netwerkborrel – 1 juni 2018

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Stadskaffee Laurens Alkmaar

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij Stadskaffee Laurens in Alkmaar. Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer.. je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

SPECIALE LAURENS-BORREL mét mini-Meet&Greet!

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Stadskaffee Laurens (voorheen Fellini) is tijdens deze netwerkborrel op 1 juni eigenaar en NON-lid Hans Bezembinder borrelsponsor. Hij verrast ons daarbij ook nog eens op een heerlijke barbecue na afloop van de borrel!

Voorafgaand aan de borrel organiseren commissieleden Maik Passchier en Karin Buzing een speciale mini Meet&Greet. Een gelegenheid om in kleine groepjes, kort je bedrijf te pitchen. Zo leer je elkaars ondernemerschap nog beter kennen! Deze mini Meet&Greet start om 16.15 uur. Om 17.00 uur start de netwerkborrel.

Wij kijken (weer) naar je uit!

LET OP: Dit keer dien je je ook als lid aan te melden, indien je blijft om van de barbecue van Laurens te genieten!
Als niet-lid kun je je (gratis en uiteraard vrijblijvend) aanmelden via onderstaand formulier.

Voorafgaand aan deze netwerkborrel vind er ook weer een introductie-workshop plaats.

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl