NON netwerkborrel – 2 april 2021

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Helaas niet live, maar zeker wel via Zoom!

In de traditie van onze laagdrempelige maandelijkse netwerkborrels gaan we ook tijdens deze online borrels weer in verbinding met elkaar. Juist tijdens deze online netwerkbijeenkomsten kiezen we voor een meer inhoudelijk programma, ingevuld door onze leden.

Laat je inspireren door collega-ondernemers/NON-leden

Vorige maand lieten we twee inspirerende ondernemers aan het woord met een bedrijfspresentatie. Dit keer geeft NON-lid Sylvia Punt (juriste), samen met Huibert de Potter (HR Partner), beiden van Vanhier Accountants & Adviseurs, een presentatie over actuele juridische onderwerpen.

Weet jij hoe het juridisch zit bij Personeel inschakelen of werken met zelfstandigen?
Gaat je bedrijf goed en overweeg je uit te breiden? Als je een mooie opdracht hebt ontvangen, dan kan je daarbij wel wat hulp gebruiken. Kies je dan voor personeel of huur je andere zelfstandigen in? De keuze hiervoor is aan jou. De Wet arbeidsmarkt in balans is er nu alweer een jaar. Een jaar aan interessante uitspraken verder! Wij informeren je graag tijdens deze bijeenkomst over deze wet en het inschakelen van oproepcontracten.

Voor personeel op basis van oproepcontracten gelden andere regels dan bij het uitbesteden van de opdracht aan ondernemers. Van groot belang is te kiezen en je keuze duidelijk kenbaar te maken. De gedachte dat de Belastingdienst de wet DBA niet handhaaft, is wat kort door de bocht. Ook de Belastingdienst zit niet stil. In januari 2021 is er een pilot van start gegaan Webmodule Beoordeling Arbeidsrelatie (WBA). Wanneer is er sprake van een werknemer en wanneer kan je een zelfstandige inschakelen?

Wees voorbereid en laat je informeren tijdens deze workshop.

Deze borrel is weer gratis en ook open voor introducees. Schrijf je in en je ontvangt de link naar de zoom!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de deelname-link (via Zoom) in de bevestigingsmail.

Direct aanmelden

Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel op

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl