NON netwerkborrel – 2 oktober 2020

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

LET OP: vanwege de nieuwe aangescherpte maatregelen gaan we dit keer weer ONLINE!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij in Alkmaar. Vanaf deze eerste ‘live’ bijeenkomst zal de borrel plaatsvinden bij Spotlight Alkmaar, aan het Scharlo. Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

KENNISMAKEN? Ben je nieuw of (nog) geen lid en wil je graag een keer kennismaken met Het NON? Kom dan voorafgaand aan deze netwerkborrel naar de introductiebijeenkomst. Lees HIER meer.
N.B. Deze bijeenkomst is verplaatst naar 6 november!

Wij kijken (weer) naar je uit!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT! Je ontvangt de Zoom-link om deel te nemen in de bevestigingsmail.

Aanmelden via onderstaand formulier.

 

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel op

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl