NON netwerkborrel – 2 sep 2022

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Locatie: Stadsstrand De Kade, Alkmaar

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Kom je als introducee naar de netwerkborrel? Meld je dan vooraf even aan via onderstaand formulier.

LET OP: ANDERE LOCATIE!!!!

Per oktober verhuizen we met de netwerkborrel naar een nieuwe locatie: Brownies & Downies aan de Kanaalkade in Alkmaar. Vanwege deze verhuizing én vanwege het nog aanhoudende mooie weer gaan we in september nog 1 keer naar het sfeervolle stadsstrand voor onze borrel.

Mét een verrassende gastspreker: John Steenbeek
Vlak naast het stadsstrand verrijst momenteel het prachtig gerestaureerde Ringers-project. Met zowel woningen als bedrijfsruimtes. John Steenbeek is één van de ontwikkelaars van dit project en vertelt ons deze middag hier meer over.

Wij kijken (weer) naar je uit!

KENNISMAKEN MET HET NON?!

Ben je nieuw lid of (nog) geen lid en benieuwd of Het NON bij jou past? Kom dan ook naar de introductiebijeenkomst, voorafgaand aan de netwerkborrel. Lees HIER meer over deze bijeenkomst.

Presenteer jezelf tijdens de netwerkborrel

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl