NON netwerkborrel VERVROEGD – 3 dec 2021

LET OP: VERVROEGDE netwerkborrel

Vanwege de huidige maatregelen hebben we besloten deze laatste netwerkborrel van 2021 wél live te laten doorgaan, maar dan met een aangepast tijdschema. Iedereen is welkom van 15.00 tot 17.00 uur bij De OndernemersTuin.

TIJD: 15.00 tot 17.00 uur
LOCATIE: De OndernemersTuin te Alkmaar

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

NIEUW: Het B-NON

Meer Business met Het NON: het B-NON!
Vanaf september 2021 starten we met een nieuwe netwerk-activiteit voorafgaand aan elke borrel, het B-NON. Hierbij gaan we het netwerken nog meer faciliteren. We gaan actief met elkaar aan het werk en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we dit kunnen vormgeven. Meer informatie hierover lees je bij B-NON.

Het B-NON is deze keer door de vervroegde netwerkborrel komen te vervallen. In plaats daarvan geven we de borrel een speciaal B-NON ‘sausje’. Neem dit keer dus een goed geformuleerde zoek/hulpvraag mee naar de borrel, zodat we elkaar hiermee verder kunnen helpen.

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier.

Presenteer jezelf tijdens de netwerkborrel

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl