NON netwerkborrel – 4 december 2020

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Helaas niet live, maar zeker wel via Zoom!

Na het succes van de afgelopen borrel gaan we in december weer voor de online verbinding met elkaar. We willen jullie graag uitnodigen om aan te haken voor het speciale Commissiespel. Tijdens de afgelopen borrel hebben we ervaren dat deelnemers door het gezamenlijk uitwerken van een opdracht tot mooie ideeën en inzichten komen. En dat is waar het NON voor staat!

4 december: NON Borrel- Het Commissiespel
De evenementencommissie zorgt jaarlijks voor de invulling van diverse evenementen. Het samen brainstormen en uitwerken van deze events geeft ons een mooie gelegenheid tot verbinding. We kunnen elkaars kwaliteiten benutten en komen samen tot mooie ideeën. Dit gunnen wij jullie ook!

Tijdens de online-borrel op 4 december ga je samen met andere ondernemers een NON event bedenken waarmee wij als ondernemersorganisatie iets kunnen teruggeven aan de maatschappij. In groepjes van maximaal 4 deelnemers gaan jullie in 30 minuten brainstormen over een event. Daarna komen alle deelnemers weer bij elkaar en kunnen de groepjes hun ideeën presenteren. De plannen van deze groepjes zullen we gezamenlijk doornemen.

Na de borrel zullen het bestuur en de commissie alle ideeën doornemen en beoordelen. En ….hoe leuk is dat…. 1 of meerdere van deze plannen zullen wij in 2021 met elkaar ten uitvoer gaan brengen!!

Het enige dat wel standaard is bij deze borrel is dat je jezelf aan moet melden om mee te kunnen doen!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij in Alkmaar. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de deelname-link (via Zoom) in de bevestigingsmail.

Direct aanmelden

Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel op

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl