NON netwerkborrel met ESCAPEROOM – 5 februari 2021

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel.. Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Ook deze keer organiseren we onze netwerkborrel weer online via ons speciale ‘borrel-eiland’ van Mibo. Dit keer met een extra spel-element: De Escaperoom.

De ongedwongen setting en techniek van de Mibo (MIddag BOrrel) online borrel-tool is, na eerdere bijeenkomsten, een schot in de roos bevonden. Het heeft alle elementen die bezoekers aan onze ‘live’ netwerkborrels altijd zo waarderen: laagdrempeligheid, ongedwongen sfeer en de vrijheid om zelf rond te ‘lopen’ en verbinding te leggen met andere ondernemers.

De Escaperoom

Dit keer voegen we een extra element aan onze netwerkborrel: De Escaperoom. Werk met andere ondernemers in kleine groepjes aan opdrachten en raadsels. Wie weet als eerste van het eiland te ontsnappen! Garantie voor inspiratie, gezelligheid én verbinding.

Netwerken

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

Aanmelden is nodig voor zowel leden als niet-leden. In de bevestigingsmail ontvang je de link naar de online borrel-omgeving.
Aanmelden via onderstaand formulier.
Aanmelding sluit donderdag 4 februari om 12.00 uur.

 

N.B. Omdat er voor ons kosten zijn verbonden aan deze escaperoom, werken wij dit keer met een no-show tarief.

Direct aanmelden

JA, Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel met escaperoom op 5 februari *

Factuurgegevens

Indien factuurgegevens gelijk zijn aan de gegevens van het lidmaatschap, hoeven deze niet volledig te worden ingevuld. 'Bekend' of een X voldoet.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl