NON netwerkborrel – 7 mei 2021

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

WE MOGEN WEER LIVE!!!

Nu de maatregelen versoepelen, willen we als Het NON iedereen weer een mogelijkheid bieden om live te netwerken. En zo ook lokale horeca ondernemers ondersteunen.
Natuurlijk nemen we nog steeds alle regels en maatregelen in acht. Dus starten we deze keer wel om 16:00 (dus 1 uurtje eerder dan normaal), want om 18:00 gaan de terrassen weer dicht. En vragen we iedereen de 1,5 meter afstand te respecteren.

Onze borrel locatie Spotlight Alkmaar heeft, samen met De Hertenkamp, een prachtig groot pop-up terras met de naam Groene Strand Alkmaar. De locatie en grootte bieden een prachtige mogelijkheid om deze keer weer live bij elkaar te komen om te netwerken. (routebeschrijving en parkeermogelijkheden vind je op de website)

Deze borrel is weer gratis en ook open voor introducees.

AANMELDEN VERPLICHT, OOK VOOR NON-LEDEN.

LET OP: VERVROEGDE TIJD: 16.00 – 18.00 UUR!

 

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier.

Direct aanmelden

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl