NON netwerkborrel – 7 okt 2022

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

LET OP – NIEUWE LOCATIE:
Locatie: Brownies & downieS, Kanaalkade 17, Alkmaar

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Kom je als introducee naar de netwerkborrel? Meld je dan vooraf even aan via onderstaand formulier.

Het B-NON

Meer Business met Het NON: het B-NON!
Ook in 2022 gaan we weer door met deze nieuwe netwerk-activiteit voorafgaand aan elke borrel, het B-NON. Hierbij gaan we het netwerken nog meer faciliteren. We gaan actief met elkaar aan het werk en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we dit kunnen vormgeven. Meer informatie hierover lees je bij B-NON.

Het B-NON is voorafgaand aan elke borrel, vanaf 16.00 uur. Aanmelden verplicht (via B-NON)!

Wij kijken (weer) naar je uit!

KENNISMAKEN MET HET NON?!

Ben je nieuw lid of (nog) geen lid en benieuwd of Het NON bij jou past? Kom dan ook naar de introductiebijeenkomst, voorafgaand aan de netwerkborrel. Lees HIER meer over deze bijeenkomst.

Presenteer jezelf tijdens de netwerkborrel

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl