Meet & Greet – 16 september 2021

De Meet en Greet is inmiddels ook een oude bekende. Een beetje buiten onze comfortzone, we gaan immers ACTIEF netwerken, jezelf ‘verkopen’. Vertellen wie je bent, waar je brood mee verdient en waar je naar op zoek bent om jouw bedrijf nog succesvoller te maken. Dat doe je niet door alleen te vertellen waar je naar op zoek bent. Luister ook goed naar je NON-collega’s en denk mee wat je voor hun kunt betekenen! Door te geven ontvang je vanzelf ook terug. Wellicht niet direct, meestal gebeurt dit juist op onverwachte momenten!

Het NON zou het NON niet zijn als we dit vaste element dit jaar zouden laten lopen!
De Meet & Greet staat natuurlijk voor het zakelijk ontmoeten van mensen. Daar gaan we dit jaar wel heel erg letterlijk op in. Hoe we dat precies gaan doen dat merken jullie vanzelf, dat je uitgebreid de kans gaat krijgen om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen, dat kunnen we wel garanderen! Maar wellicht dat je ook bekende mensen van een andere kant leert kennen. Zorg dus dat je in de ‘mood’ bent om nieuwe mensen te ontmoeten en zo je netwerk uit te breiden. Wees klaar om nieuwsgierig te zijn, te luisteren en te vragen. Sta open voor anderen en denk ‘out-of-the-box’.

Actief netwerken is hard werken…. Dat beseffen wij ons ook. Daarom zorgen wij natuurlijk  dat er na dit harde werken ruimte is voor ontspanning en een lekker hapje zodat we zowel geestelijk als lichamelijk met een tevreden gevoel naar huis toe kunnen!
Wil jij zelf actief meehelpen om nieuwe mensen te leren kennen, introducees zijn van harte welkom!
We zien jullie graag om 16.00 uur.

Kortom schrijf je in en pak die kans om je netwerk in korte tijd op efficiënte wijze uit te breiden.

Ondernemende Locatie

Dit keer zoeken we een ondernemende locatie op om in contact te komen met elkaar en andere ondernemers: De OndernemersTuin. Dit voormalig kantoor van natuurgeneesmiddelenfabrikant VSM (grenzend aan de Hortus Alkmaar) is enige jaren geleden herontwikkeld als bedrijven verzamelgebouw. Net als ‘zusje’ De TelefoonCentrale (ook NON-lid!). Een grote diversiteit aan ondernemers zijn hier gehuisvest, waaronder ook enkele NON-leden.

Net als vorig jaar is dit een evenement dat niet alleen voor NON-leden is, maar ook open voor introducees!!! Heb je collega-ondernemers die je kennis wilt laten maken met het NON, neem ze dan zeker mee! Hoe meer introducees hoe sneller jouw netwerk kan groeien!

Locatie: De OndernemersTuin, Berenkoog 35, Alkmaar
Tijd: aanvang 16.30 uur, ontvangst 16.00 uur, einde programma ca. 20.00 uur
Voor: Leden en introducés
Eigen bijdrage : gratis voor leden, 15 euro (ex btw) voor niet-leden, no-show tarief 15 euro (ex btw)

 

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het verschuldigde bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening

Factuurgegevens:

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl