Meet & Greet – 19 september 2019

Naast de Eet & Weet is inmiddels ook de variatie Meet & Greet een populair evenement geworden van Het NON. Een soort speeddate event in een nieuw jasje.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat pas wanneer je elkaar (goed) kent en vertrouwt, je hem/haar werk gunt. Daarom loont netwerken. Het NON staat bekend om haar laagdrempelige en ongedwongen manier van netwerken. Maar op 20 september gooien we het over een iets andere boeg. We gaan ACTIEF netwerken! Neem een flinke stapel visitekaartjes mee!

Opnieuw gaan we in kleine groepjes met elkaar aan de slag. Hierdoor krijgt iedereen de kans om aan bod te komen om zijn of haar bedrijf te presenteren. Om de speedmeet een goede diepgang te geven, beginnen we met een stukje teambuilding en hebben wij diverse onderwerpen voorbereid zodat de speedmeet heel gericht gaat zijn!

De precieze invulling van deze 2019-editie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Net als vorig jaar is dit een evenement dat niet alleen voor NON-leden is, maar ook open voor introducees!!! Heb je collega-ondernemers die je kennis wilt laten maken met het NON, neem ze dan zeker mee! Hoe meer introducees hoe sneller jouw netwerk kan groeien!

Na de ‘speedmeet’-rondes is er natuurlijk nog tijd om met degene die je uitgebreider wilt leren kennen verder van gedachten te wisselen. En zoals jullie gewend zijn van het NON, wordt er na afloop van het inhoudelijke programma ook voor een drankje en een (eenvoudige) maaltijd gezorgd.

Meld je snel aan!

Locatie: nog nader te bepalen
Tijd: Inloop 16.00, start 16.30 uur. Eindtijd 20.00 uur
Voor: Leden en introducés
Eigen bijdrage : voor leden gratis, introducés betalen 20 euro (ex btw)

 

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl