Meet & Greet – 19 september 2019

Naast de Eet & Weet is inmiddels ook de variatie Meet & Greet een populair evenement geworden van Het NON. Een soort speeddate event in een nieuw jasje.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat pas wanneer je elkaar (goed) kent en vertrouwt, je hem/haar werk gunt. Daarom loont netwerken. Het NON staat bekend om haar laagdrempelige en ongedwongen manier van netwerken. Maar op 19 september gooien we het over een iets andere boeg. We gaan ACTIEF netwerken! Neem een flinke stapel visitekaartjes mee!

Opnieuw gaan we in kleine groepjes met elkaar aan de slag. Hierdoor krijgt iedereen de kans om aan bod te komen om zijn of haar bedrijf te presenteren (oefen alvast je 1-minuut pitch!). Om de speedmeet een goede diepgang te geven, beginnen we met een stukje teambuilding en hebben wij diverse onderwerpen voorbereid zodat de speedmeet heel gericht gaat zijn!

Op het aanmeldformulier vind je enkele keuzevragen. Jouw antwoorden op die vragen geven je al een inkijkje in jezelf. Tijdens de drie rondes krijg je de gelegenheid jezelf duidelijk neer te zetten, meer te weten te komen over de ander en uiteraard de verbinding aan te gaan. Hoe ziet jouw netwerk uit? En met wie wil jij nog meer een verbinding aan gaan? Je krijgt de kans dat voor jezelf en anderen inzichtelijk te maken. TIP: neem je visitekaartjes mee!

Net als vorig jaar is dit een evenement dat niet alleen voor NON-leden is, maar ook open voor introducees!!! Heb je collega-ondernemers die je kennis wilt laten maken met het NON, neem ze dan zeker mee! Hoe meer introducees hoe sneller jouw netwerk kan groeien!

Na de ‘speedmeet’-rondes is er natuurlijk nog tijd om met degene die je uitgebreider wilt leren kennen verder van gedachten te wisselen. En zoals jullie gewend zijn van het NON, wordt er na afloop van het inhoudelijke programma ook voor een drankje en een (eenvoudige) maaltijd gezorgd.

 

Locatie: De Gasfabriek, Helderseweg 28, Alkmaar
Tijd: Inloop 16.00, start 16.30 uur. Eindtijd 20.00 uur
Voor: Leden en introducés
Eigen bijdrage : voor leden gratis, introducés betalen 20 euro (ex btw)

 

Direct aanmelden

1/1 Maak een keuze
1/2 Maak een keuze
1/3 Maak een keuze
2/1 Maak een keuze
2/2 Maak een keuze
2/3 Maak een keuze
Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het verschuldigde bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening

Factuurgegevens:

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl