MYSTERY Event – 10 nov 2020 AFGELAST!

Het is natuurlijk niet voor niets het Mystery Event… we hebben jullie lang in spanning gehouden voor dit jaar!

Hoewel het geen verrassing zal zijn, hebben wij helaas moeten besluiten om dit event dit jaar NIET door te laten gaan.

Een van de belangrijkste doelen van het Mystery event is om met een verrassend evenement verbinding te creëren. De verbinding is, mede dankzij platforms als zoom, teams, etc, natuurlijk realiseerbaar. Wel hoor je vaak dat de verbinding minder goed en prettig gemaakt kan worden dan wanneer je live bij elkaar bent. Daarnaast hebben wij gemerkt dat het niet gemakkelijk is om in een online omgeving een echt verrassend programma neer te zetten waarbij dat stuk verbinding ook goed te realiseren is.

Wij hebben nog gezocht naar mogelijkheden om dit event alsnog live te organiseren, theoretisch zou dit haalbaar zijn. Wij vinden aan de andere kant dat wij niet alleen de richtlijnen van de overheid moeten volgen, maar ook dat wij daar als vereniging actief een voorbeeld in moeten geven en verantwoordelijkheid moeten nemen. Wij hebben daarom besloten om het MysteriEvent 2020 helaas niet door te laten gaan. We hopen op jullie begrip hiervoor en beloven jullie dat wij volgend jaar dit leuke evenement zeker weer op de agenda zetten.

Als goede vervanger van dit evenement zal de borrel van 6 november online wel doorgaan. We hebben voor deze borrel een leuk en actief thema bedacht waarmee we alsnog die (zeker op dit moment) zo belangrijke verbinding kunnen realiseren! Zorg dus dat je erbij bent! Lees HIER meer erover.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl