MYSTERY Event – 12 november 2019

Ken jij alle geheimen van het ondernemerschap? Weet jij het mysterie van Het NON? Wat weet jij over de NON-leden en het regionale bedrijfsleven? Durf jij jouw geheimen te delen met andere ondernemers?

Op een mysterieuze locatie in Alkmaar organiseren wij op 12 november het Mystery Event.
Wat we gaan dan doen die avond? Jaaa, dat is een mysterie! 😉

Het wordt in ieder geval een hele inspirerende, bijzondere én gezellige avond met drankjes, hapjes, muziek en een verrassend programma op een bijzondere locatie.

Na aanmelding ontvang je (binnen 1 week) een bericht met het eerste van de geheimen die tijdens dit event worden ontrafeld. Los dit geheim op om de locatie van het event te weten te komen.

N.B. Nodig gerust andere ondernemers uit voor dit event, zij kunnen je helpen de mysteries van deze avond op te lossen!

Locatie: de locatie wordt op mysterieuze wijze via de mail bekend gemaakt na aanmelding, de locatie is op fietsafstand van de binnenstad van Alkmaar, maar ook vanuit Heiloo goed te fietsen
Tijd: Inloop 19.00, start 19.30 uur. Eindtijd ca. 22.30 uur
Voor: Leden en introducés
Eigen bijdrage : voor leden gratis, introducés betalen 30 euro (ex btw)

 

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het verschuldigde bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening

Factuurgegevens:

Indien je gegevens al bekend zijn bij Het NON (betreft NON-leden), kun je volstaan door bij alle velden te vermelden 'al bekend'. Mochten er gegevens zijn veranderd (bijv. rekeningnummer) dan verzoeken wij je hier de juiste gegevens te vermelden.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl