NON netwerkborrel ONLINE – 5 juni 2020

Online Netwerkborrel met Extraatje!

Onze maandelijkse netwerkborrels zijn door de corona-maatregelen nu al enkele keren online georganiseerd. Natuurlijk hopen we z.s.m. jullie ook weer offline te ontmoeten en gezamenlijk het glas te heffen. Maar ondanks de lichte versoepeling hebben we besloten ook deze netwerkborrel van 5 juni nog een keer online te organiseren.

Omdat deze borrel in de agenda staat als een XL borrel, hebben we gemeend dit keer voor alle deelnemers een kleine VERRASSING te verzorgen. Meld je dus snel aan en netwerk en borrel gezellig mee op vrijdag 5 juni!

N.B. Om vrijdag 5 juni te kunnen deelnemen (via ZOOM) en voor de verrassing, dient iedereen (leden én niet-leden) zich wel vooraf aan te melden. In de bevestigingsmail ontvang je de deelname-link en meer info over de verrassing.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij in Alkmaar. Vanaf de eerste vrijdag van april zal de borrel plaatsvinden bij Spotlight Alkmaar, aan het Scharlo.

Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer.. je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

WORD BORRELSPONSOR EN PRESENTEER JOUW BEDRIJF!

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Voor de XL Netwerkborrel geldt een ander tarief, vanwege de verhoogde exposure. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Please select a valid form

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl