NON Inspiratie Event, 18 mei 2022

Inspirerende NON workshops

Het NON organiseert op 18 mei weer haar jaarlijkse Inspiratie Evenement i.s.m. Rabobank Alkmaar e.o. Een avond waarop een aantal van onze NON-leden inspirerende workshops geven over hun expertise. Er worden twee rondes georganiseerd dus iedereen kan in principe twee workshops volgen.

Dit keer kun je kiezen uit:

1. Pensioen en Beleggen voor ondernemers, door Rabobank, Martijn de Haan
“Als ondernemer of zzp’er heb jij net als vrijwel alle Nederlanders recht op AOW. Fijn! Maar voor lang niet alle ondernemers is dit basispensioen van de Staat voldoende. Daarom is het slim om na te denken over wat je aanvullend zelf kunt doen, zodat ook jij straks net zo lekker kunt leven als nu. Graag informeren wij jou over de mogelijkheden om als ondernemer te zorgen voor een goede (financiële) oude dag!”.

2. Fotograferen met je smartphone, door Mary Brommer
Als ondernemer kom je vaak in de situatie dat het handig is om snel iets op beeld vast te leggen met je eigen smartphone. Helaas is het resultaat niet altijd geweldig en vaak niet toepasbaar voor publicatie op bijvoorbeeld social media. In deze workshop geef ik je ‘tips & trics’ om de kwaliteit van je snelle foto’s aanzienlijk te verbeteren.

3. Vijf Vinger Vragen-methode, door Ingrid Scholtheis
“Netwerk- en kennismakingsgesprekken verlopen vaak stroef, waardoor je er een onvoldaan gevoel aan overhoudt. In deze workshop geef ik je een methode om met de vijf vingers van je hand, je klant of netwerkpartner te inspireren. Omgekeerd word je ook geïnspireerd door je klant of netwerkpartner, waardoor de dienstverlening optimaal op elkaar kan worden afgestemd.”

4. Projectster-methodiek, door Sander van Staveren
“Ambities, verbeteringen, innovaties of verbouwingen realiseren zal je vaak op een projectmatige wijze aanpakken. Bij overheden en bedrijven gaan zo’n 70% van projecten niet zoals beoogd. Het duurt regelmatig langer, kost (veel) meer of worden gewenste oplossingen onvoldoende opgeleverd. Hoe mooi zou het zijn om een ‘ster’ te worden in projecten en deze succesvol op te leveren? Via de projectster-methodiek is de kans op verspilling van geld/tijd/mensen kleiner en kan je 10% op de totale projectkosten besparen. Mijn droom is dat iedereen efficiënter en duurzamer nieuwe ideeën zal realiseren voor een betere wereld.”

Geef bij aanmelden de 2 workshops op die je graag deze avond wilt volgen en een reserve als alternatief (voor als één van je eerste keuzes vol is).

Tijd: 19.30 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Rabobank Alkmaar,
Adres: Robonsbosweg 5, Alkmaar
Kosten: Voor leden kosteloos, voor introducés €25,- (excl. BTW) p.p.
Toewijzing van de keuzes gaat op volgorde van binnenkomst en als een groep vol is, dan kom je bij je tweede keus terecht.
Maximaal 15 deelnemers per workshop.
Aanmeldformulier is per persoon, maar kom gerust met 2 personen (dan 2 x apart aanmelden!)

Direct aanmelden

Factuurgegevens: Verplicht in te vullen door alle deelnemers (i.v.m. no-show beleid).

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl