NON Inspiratie Event, 24 juni 2021

Juni is voor Het NON de maand van inspiratie.

Na het succes van de strandwandeling met een portie inspiratie van vorig jaar juni, gaan we ook dit jaar naar het strand voor het inspiratie-event. De kust is natuurlijk een heel inspirerende plek. Met het programma zorgen we er voor dat je na afloop vol inspiratie op huis kan gaan.

Om 18.45 uur verzamelen we bij de strandopgang kruising C.F. Zeilerboulevard/Patijnweg waarna we in kleine groepjes lekker een strandwandeling maken.

19.00 uur LAAT JE INSPIREREN DOOR SAM’S VERHAAL
Verzamelen bij strandpaviljoen De Jongens. Inspiratie: Vlak voor het uitbreken van corona nam Sam Botterman (23) strandpaviljoen De Jongens over, een jongensdroom die uitkwam. Toen kwam corona… Waar staat hij nu? Hoe heeft hij het aangepakt? Laat je inspireren door het verhaal van deze jonge, enthousiaste ondernemer. (lees ook de reportage De worsteling van Generatie Z in het FD)

20.00 uur STRANDWANDELING
Kom in beweging en ga samen het gesprek aan. Hoe voelen de huidige versoepelingen voor jou aan? Wat heeft het afgelopen jaar bij jou teweeg gebracht? Hoe heeft het verhaal van Sam jou geinspireerd?

LET OP: VANWEGE DE VERPLICHTE SLUITING VAN HET STRANDPAVILJOEN OM 21 UUR, HEBBEN WE HET PROGRAMMA GEWISSELD: eerst de presentatie van Sam en daarna de netwerkwandeling!

Dit evenement is toegankelijk voor leden en introducees. Deelname is gratis.

Locatie: strandpaviljoen De Jongens, C.F. Zeilerboulevard, Bergen aan Zee
Tijd: Inloop 18.45, start 19.00 uur. Eindtijd ca. 22.00 uur
Voor: Leden en introducés
Bijdrage : gratis, zowel voor leden als voor introducees

 

Direct aanmelden

Factuurgegevens: Verplicht in te vullen door alle deelnemers (i.v.m. no-show beleid).

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl