NON Nieuwjaarsontbijt 10 januari 2018

Beste collega-ondernemer,

We starten het nieuwe jaar met een gezellig (Nieuwjaars)ontbijt op een bijzondere locatie: Brownies & downieS in Alkmaar.

BrowniesDownies-IMG_9131Brownies&downieS is een keten van lunchcafés waar mensen werken met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand culinair niveau en de bediening door mensen met een beperking maakt Brownies&downieS uniek. Mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt spelen de hoofdrol. Maar ‘beperking’ vinden ze bij B&D geen goed woord. Zij zien namelijk geen beperkingen, maar mogelijkheden. Brownies&downieS biedt mensen met mogelijkheden daarom een leerwerkplek. Een plek waar zij kunnen groeien en zichzelf iedere dag verder kunnen ontwikkelen. Zo worden ze klaar gestoomd voor de toekomst. Misschien zelfs voor een betaalde baan bij een fantastisch bedrijf.

Geheel volgens de traditie luidt de voorzitster het nieuwe jaar in en zal De Commissie het programma voor 2018 weer met jullie doornemen. Het belooft weer een prachtig jaar te worden en wij kijken er in ieder geval al naar uit.

 

Locatie: Brownies & downieS, Kanaalkade 17, Alkmaar
Tijd: Inloop 7.00, start ontbijt 7.30 uur. Eindtijd 9.30 uur
Voor: Exclusief voor NON Leden
Eigen bijdrage : geen. Bij no-show of afmelding binnen 48 uur €18,50 p.p. excl. BTW.
Parkeren: kan vlakbij in de Karperton

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 5 januari via onderstaand aanmeldformulier.

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl