NON Nieuwjaarsontbijt 9 januari 2019

Ons traditionele Nieuwjaarsontbijt voor NON-leden is een mooie, gezellige manier om het nieuwe jaar in te luiden. Om je collega-ondernemers de beste wensen over te brengen en samen een blik vooruit te werpen op een goed nieuw netwerk-jaar.

Het NON heeft dit nieuwe jaar, 2019, het thema Verbinding meegegeven en wij lichten dit tijdens het ontbijt graag toe. Voor dit Nieuwjaarsontbijt hebben dit keer gekozen voor een nieuw restaurant: De Kamer in Heiloo. Voorheen bekend als Melange 7 of als Silhouette La Laconda, maar inmiddels helemaal verbouwd en sinds 1 oktober 2018 geopend onder de sfeervolle naam De Kamer.

Restaurant & Bar De Kamer, gelegen in het centrum van Heiloo, nabij het prachtige witte kerkje, heeft met het moderne interieur en gezellige sfeer een ware regiofunctie. Zo kun je plaatsnemen aan de Langste bar van Noord Holland, ruim 27 meter! Hier kun je 7 dagen per week genieten van heerlijke barista koffie, meer dan 20 open wijnen, 4 speciaalbieren van de tap en ons ruime assortiment trendy Cocktails en Gin & Tonic. En natuurlijk van een heerlijke lunch of diner van de internationale kaart met herkenbare en vernieuwende gerechten zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Éen van de eye-catchers is de apart ingerichte Seafood Market waar je dagelijks een vers aanbod van diverse vis, schelp- en schaaldieren vindt. Kunstenaar Ron Moret maakte deze beleving compleet met zijn gigantische stalen octopus die de volledige nok van het dak boven de Seafood Market vult. Als het weer het toelaat kun je gezellig eten op het ruime Terras maar gelukkig kun je in De Kamer ook bij minder weer terecht in een plantrijke omgeving in de bijzondere Serre. Hier is het heerlijk warm als de houtkachel brandt en de zon door het dak naar binnen schijnt.

Geheel volgens de traditie luidt de voorzitter het nieuwe jaar in en zal De Commissie het programma voor 2019 weer met jullie doornemen. Het belooft weer een prachtig jaar te worden en wij kijken er in ieder geval al naar uit.

 

Locatie: De Kamer, Kennemerstraatweg 103, Heiloo
Tijd: Inloop 7.00, start ontbijt 7.30 uur. Eindtijd 9.30 uur
Voor: Exclusief voor NON Leden
Eigen bijdrage : geen. Bij no-show of afmelding binnen 48 uur €15,00 p.p. excl. BTW.
Parkeren: in omgeving

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 4 januari via onderstaand aanmeldformulier.

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl