NON Ontmoet – 26 februari 2019

NON Ontmoet wordt NON Verbindt

thema: COÖPERATIE

In het kader van het jaar van Verbinding worden de NON Ontmoet bijeenkomsten voortaan NON Verbindt genoemd. Dit jaar behandelen we tijdens de bijeenkomsten de internationaal benoemde competenties die gelden voor het nieuwe onderwijs, maar zeker ook voor de moderne ondernemer. De 4 C’s:

  • Coöperation
  • Creativity
  • Communication
  • Critical Thinking

Tijdens de NON Verbindt bijeenkomsten ontmoeten NON leden elkaar en gaan samen sparren over een specifiek thema of onderwerp. In twee uur tijd ga je in kleine (veilige) groepjes op ontdekkingsreis. In gespreks- of discussievorm of via opdrachten en vragen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om gezamenlijk over het thema verder in gesprek te gaan.

Het thema voor deze bijeenkomst is COÖPERATIE.
Een aantal NON-leden werkt al samen. Hoe ervaren zij dit. Werk jij samen met andere ondernemers? Wat heb jij nodig en hoe kunnen wij daarin samenwerken? Waar moet je op letten als je met anderen samen werkt?

De NON Verbindt is uitsluitend voor leden!

Locatie: NON-lid Sandra Nengerman (Sandra Personal Training) heeft haar locatie voor deze bijeenkomst beschikbaar gesteld.
Tijd: 09.00 – 11.00 uur
Kosten: geen, incl. gratis koffie/thee
Parkeren: voldoende gelegenheid op eigen parkeerterrein (gratis)

 

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl