‘Shake up your business’ met … op 31 oktober 2018

Een event dat je een andere kijk geeft op het ondernemerschap, een nieuw inzicht in jezelf en jouw bedrijf. Een event dat inspireert en verrast. Een event dat je opschudt.

Shake Up Your Business met Arjan Erkel

Het zal je maar gebeuren: ontvoerd worden in een ver land. De angst en onzekerheid. Machteloos overgeleverd aan een groep rebellen. Wat doet dat met je? Hoe trek je jezelf uit de wanhoop en vindt je de weg van hoop, moed en kracht naar (innerlijke) vrijheid.

Het is al ruim vijftien jaar geleden dat het volop in het nieuws was en toch zullen de meesten onmiddellijk de link kunnen leggen: Arjan Erkel, die werkte voor Artsen Zonder Grenzen, werd in augustus 2002 ontvoerd in de Russische deelrepubliek Dagestan. Zijn ontvoerders hielden hem 607 dagen onder de grond opgesloten in een claustrofobisch hok van twee bij anderhalve meter, vol angst en onzekerheid over een goede afloop. Eerder schreef hij al een boek over zijn ontvoering (Ontvoerd, 2005). Tijdens Het NON’s Shake Up Your Business vertelt hij zijn verhaal. Met als motto: Vrijheid van Denken en Doen. Een aanrader om zelf ook weer in beweging te komen. Om achter verlangens aan te gaan en afscheid te nemen van belemmeringen.

Het NON biedt met Shake Up Your Business 2018 op 31 oktober een programma dat zowel inhoudelijk en indringend als actief is. Het programma wordt verzorgd door Arjan Erkel in samenwerking met Emma Brugman en Marc Kappers van Deelpunt.

Kun jij door een andere bril naar jezelf en je onderneming te kijken?
Laat jij je leiden door je omgeving of ben je in staat om te handelen naar je eigen uitkomsten?
Voel jij de druk van omzet halen of ervaar je vrijheid in denken en doen?

Laat je inspireren en ‘opschudden’ door Het NON’s Shake Up Your Business met Arjan Erkel.

Tijd: 19.00 uur inloop, 22.00 einde programma
Locatie: Theater A.F. Vrij Zijn
Adres: Madame Curiestraat 2A, Alkmaar
Kosten: Voor leden gratis, voor introducés €47,50 (excl. BTW) p.p.

LET OP: NON-leden kunnen een ticket bestellen na inloggen.
Introducés kunnen hun ticket(s) bestellen via Eventbrite.

SPECIALE AANBIEDING:
Als je nu lid van Het NON wordt betaal je slechts 180 euro voor een lidmaatschap tot en met 31 dec. 2019 (normaal 155 euro per jaar). Je kunt dan aan Shake Up Your Business en andere events gratis deelnemen!

 

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl