NON Zomerse netwerkborrel – 6 aug. 2021

Zomerse netwerkborrel

Tijdens de zomervakantie wordt de reguliere NON netwerkborrel vervangen door een zomerse ‘strand’borrel. In ongedwongen, relaxte sfeer. Trek gerust je korte broek en slippers aan!

Dit jaar vindt de zomerborrel plaats op het Groene Strand, waar we al eerder van het heerlijke buitenterras hebben kunnen genieten tijdens onze borrels.

N.B. Dit keer maken we de borrel extra zomers met een (simpele) barbecue! Kom dus gezellig zomers netwerken en meld je snel aan.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

AANMELDEN VERPLICHT!! (voor leden en niet-leden)

Datum: vrijdag 6 augustus 2021
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Het Groene Strand/Hertenkamp, Zandersweg 1, Alkmaar
Deelnamekosten: € 15,00 (excl. btw), leden van Het NON kunnen gratis deelnemen, no-show tarief € 15,00 (excl. btw)

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening
Dieetwensen (meerdere opties aan te vinken)
Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het verschuldigde bedrag per persoon af te schrijven van de hieronder vermelde rekening

Factuurgegevens:

Geldt voor NON-leden: indien jouw factuurgegevens al bekend zijn van onze ledenadministratie, kun je volstaan met het vermelden van 'bekend' of een X in alle velden.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl