Bedrijfsbezoek 10 oktober: Otto’s Kantoorcentrum

otto bedrijfsbezoek 1Op dinsdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, leidde Het NON Bedrijfsbezoek ons naar Otto’s Kantoorcentrum. Tijdens de netwerkborrel op 6 oktober hadden we al even kennis kunnen maken met Jacob de Jong en Maurits Otto, twee van de directeuren van Otto’s, als borrelsponsor. En op deze dinsdagmiddag werden ca. 12 NON-leden ontvangen met koffie/thee en lekkers waarna de heren vertelden over hun mooie bedrijf.

Het familiebedrijf Otto’s bestaat al ruim 140 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een full-service leverancier op het gebied van kantoor- en projectinrichting, print- en documentoplossingen, ict- en telefoniediensten en kantoorartikelen. Tijdens de inspirerende rondleiding kregen we al snel door dat zoiets veel meer inhoudt dan alleen een winkel (én webshop!) met bureaus, bureaustoelen, printers en dossiermappen.

Na afloop van de rondleiding werd er een drankje geschonken en kon er nog wat worden nagepraat en genetwerkt en het bezoek eindigde met een oproep om je visitekaartje achter te laten voor een verloting. Wie weet wint één van onze NON-leden wel een bezoek van een ergonomisch specialist of een ict adviseur…

otto bedrijfsbezoek 2

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl