Berichtgevingen van het NON

Het zal jullie niet onopgemerkt gebleven zijn: er schort al een tijd iets aan de berichtgeving die jullie van het NON ontvangen. Met regelmaat werden wij er door jullie op geattendeerd.

Er is een drietal mankementen:
– de berichten worden regelmatig dubbel verstuurd
– de berichtgeving bevat vreemde leestekens (â en  Ã)
– ook al hebben sommige leden online aangegeven (dagelijks, wekelijks of maandelijks) notificaties van de website te willen ontvangen, worden deze niet gestuurd.

Uiteraard hebben wij bij het signaleren van deze problemen de ontwikkelaars van de website benaderd voor een oplossing. Zij hebben al een aantal pogingen gedaan, die soms leken te werken. Toch zijn we nog in afwachting van de definitieve oplossing.

Wat misschien minder opvalt is dat Idotmedia juist een heel mooi, makkelijk werkend systeem opgeleverd heeft, dat veel werk uit handen neemt. De applicatie achter website faciliteert aanmelding van nieuwe leden en voor evenementen (inclusief registratie van specifieke eetvoorkeuren etc.), notificaties, profielen van leden en handige templates voor nieuwsbrieven. In totaliteit is dit een enorme verbetering voor het NON.

Het is vooralsnog vervelend dat de berichtgeving naar jullie nog niet goed verloopt. We vragen nog wel even jullie begrip, hopelijk zijn de mankementen spoedig verleden tijd.

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl