Borreldonateur Nancey Mol van Woonhuyz

Foto Nancey Mol
Nancey Mol, borreldonateur op 3 maart 2017

Mijn naam is Nancey Mol en ik ben sinds 3,5 jaar eigenaar van Woonhuyz.

Woonhuyz is een bedrijf wat zich richt op de particuliere woningmarkt. Ik regel de verhuur van woningen en bied hier ook beheer voor aan, zowel financieel als technisch. Ook kan ik u advies geven op  gebied van vastgoed.

Waarom moet u bij Woonhuyz zijn om uw woning te verhuren? Ik heb een persoonlijke aanpak en denk ik oplossingen in plaats van problemen. Door een juiste screening is het percentage van wanbetalers en huurders die verkeerde bedoelingen hebben met de woning nihil. Een goed huurcontract is belangrijk en daarom is een verhuurspecialist zoals Woonhuyz een juiste keuze in plaats van zelf verhuren.

Een huurder vinden in uw kennissenkring is niet moeilijk, maar juist dit kan een hoop wrijving geven in de persoonlijke omgang. Woonhuyz als tussenpersoon geeft u de ruimte om de omgang leuk te houden, zodat ik voor de zakelijke aspecten zorgdraag van uw woning.

logo Woonhuyz

Voor een uitgebreide uitleg over wat Woonhuyz doet en wat u van mij kunt verwachten kunt u een kijkje nemen op www.woonhuyz.nl

Tot op de borrel van 3 maart 2017
Nancey Mol

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl