Borreldonateur Rahaa 2 december

Wilma Roosloot en Nancy Ruijter-Brinks van Adviesbureau Rahaa, borreldonateur van 2 december. Van 17.00 – 19.00 uur bij Fellini Alkmaar

foto-rahaa

 

Adviesbureau RAHAA is opgericht door Wilma Roosloot en Nancy Ruijter-Brinks en biedt sociaal financiële ondersteuning op het gebied van budgettering, overlijden en scheiding.

Ons doel? Ondersteuning bieden wanneer een werknemer er financieel of administratief gezien niet zelfstandig uitkomt.

Adviesbureau RAHAA biedt deze diensten aan werkgevers aan die sociaal meedenken met hun werknemer, zodat slecht functioneren, grijs verzuim, ziekteverzuim en uiteindelijk de WIA kan worden voorkomen. Op deze wijze voorkomen wij voor de werkgever ook nog eens veel bijkomende kosten die hiermee gemoeid zijn.

Wij ondersteunen werknemers totdat u, uw werknemer of zelfstandige onze ondersteuning niet meer nodig heeft. Onze cliënten houden de regie zelf in handen totdat er inzicht, overzicht en uitzicht bestaat in hun financiële situatie. Adviesbureau RAHAA tracht problematische schuldensituaties op korte termijn te voorkomen en wij geven onze klanten de vaardigheden om ook op lange termijn uit de financiële problemen te blijven.

RAHAA richt zich op preventie in de financiële zorgverlening en naast het uitvoeren van budgettrajecten, verzorgen wij ook de administratie rondom een overlijden en scheidingen.

Wij werken samen met re-integratie coaches, verzuimspecialisten, bewindvoerders en andere vakspecialisten, die wij inschakelen indien wij dit voor onze cliënt van toegevoegde waarde achten.

Momenteel verzorgen wij ook regelmatig workshops aan werknemers en leidinggevenden. We nemen werknemers mee in het proces om aan hun financiële toekomst te werken. We leren leidinggevenden technieken om zowel financiële thuisproblemen te leren signaleren als inzicht te verschaffen in het zelfbeeld van de werknemer.

Voor meer informatie zie www.rahaa.nl of neem contact met ons op via info@rahaa.nl.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl