Borrelsponsor 1 nov. 2019: SenZ coaching

SenZ Coaching bedankt Het NON

Op 30 november 2010 ontvingen we de eerste factuur van Het NON voor het lidmaatschap over dat jaar. Het was € 145,- exclusief btw. Het is soms ongelooflijk dat je zoveel waarde aangeboden krijgt voor dat bedrag. Al 9 jaar lang ervaren we veel plezier bij alle activiteiten die de commissieleden en het bestuur verzinnen, vormgeven en verantwoord organiseren.

Dus toen ons gevraagd werd waarom we de netwerkborrel sponsoren was het antwoord: om alle commissieleden en bestuursleden die zich soms al jaren inzetten voor deze vereniging te bedanken voor hun inzet.

Het Coachbureau

De afgelopen 11 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een coachbureau met voornamelijk zakelijke opdrachtgevers. Burn-out begeleiding (zowel preventief als curatief) en trainingen op het gebied van vitaliteit en persoonlijk leiderschap zijn ondertussen ons handelsmerk.

In november dit jaar zijn we 9 jaar lid van het NON. Dit lidmaatschap heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van ons bedrijf, het vertellen van ons verhaal. We koesteren de plek waar ons netwerk begonnen is en hopen nog lang binnen het NON te blijven.

Commissieleden en bestuursleden, bedankt!

Elbert-Jan van Zetten & Helena van Essen
SenZ coaching

 

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl