Borrelsponsor 5 april 2019: XP Center

Op een plek waar vroeger innovatieve technologie van toen werd ingezet voor het maken van verbindingen, De TelefoonCentrale in Alkmaar, komt binnenkort een center waar het ook draait om innovatieve technologie en verbindingen.

Het XP Center in Alkmaar is het ultieme experience center waar beleving en innovatie samen komen. De VR technologie vormt de basis van recruitment events en trainingen, maar ook voor gaming, toernooien en uitjes. Zo wordt de verbinding gelegd tussen ondernemers en studenten, tussen denkers en doeners, tussen creatieven en uitvoerders, tussen heden en toekomst.

Recruitment

Het lijkt wel steeds moeilijker te worden om het juiste personeel te vinden. In bepaalde segmenten zijn talenten zo schaars dat werkgevers over elkaar heen buitelen om ze aan te trekken én aan zich te binden! Deze ‘War for Talents’ gaat de komende jaren nog heftiger worden. Wij geloven dat de meeste potentiële werknemers niet eens overwegen om bij jouw organisatie te werken omdat zij je niet kennen.Wij organiseren events bij het XP Center en nodigen dan mensen uit met een bepaald profiel die het beste bij jouw organisatie passen. Indien mogelijk schotelen wij hen relevante VR experiences voor of wij kunnen deze samen met jouw organisatie ontwikkelen. Leg contacten, observeer hun aanpak, stel vragen en creëer een sterke associatie met jouw organisatie.

Training

Wij geloven dat trainingen in Virtual Reality (VR) een veel hoger rendement opleveren omdat je de cursist kunt onderdompelen in een situatie. In VR kunnen zeer realistische, potentieel gevaarlijke situaties worden nagebootst en ingezet in de training. Er zijn veel voorbeelden te noemen waarvoor een VR training een beter alternatief biedt dan de traditionele trainingen. Zoals bijvoorbeeld voor crisis situaties. Wij bieden via onze softwarepartner al een BHV Training aan.

Gaming

Daarnaast biedt XP Center VR experiences voor uitjes, events en toernooien.

Tijdens de netwerkborrel op 5 april 2019 demonstreren wij enkele mogelijkheden van VR. Kom het zelf beleven!

Tot vrijdag, Vincent Smit

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl