Borrelsponsor september 2021: Maik Passchier

De sponsor van de netwerkborrel op 3 september is NON-lid Maik Passchier. Hij vertelt hieronder waarom:

Ergowebshop bestaat 5 jaar!!!!

Zo’n 15 jaar geleden startte ik als arbo- en milieuadviseur vanuit de slaapkamer in Haarlem mijn adviesbureau. Inmiddels heb ik een prachtige kantoorruimte in Alkmaar. Maar het is meer dan een kantoorruimte. Het is ook de working showroom waar een deel van het assortiment van de webshop te zien, te voelen en te ervaren is.

Er is natuurlijk de laatste tijd heel veel veranderd in de werkplekorganisatie, een groot deel van de mensen werkt (nog steeds) van huis uit. Een opvallend punt is, dat heel veel mensen langer, veel langer, zijn gaan werken. De telefoon ligt altijd klaar en iedereen is altijd bereikbaar. Waar vroeger je werk op kantoor bleef, ligt dit werk nu thuis. Het gevolg is dat veel mensen veel meer dan 8 uur aan het werk zijn.

Voor de werkgever lijkt dit natuurlijk heel fijn. Nu we inmiddels al zo’n anderhalf jaar op deze manier werken, blijkt toch dat dit geregeld tot problemen leidt…. Dit is dus echt een punt om rekening mee te houden. Let hier voor jezelf en je collega’s op. Zorg dat werk werk blijft en je voldoende tijd met andere leuke dingen bezig bent!

Daarnaast werken veel mensen nog steeds aan de eettafel. Als dit een uurtje of twee per dag is, is dat in veel gevallen natuurlijk prima. Wordt dit echter langer, wat wel een heel duidelijke tendens is, dan is het toch echt verstandig om te kiezen voor een goede werkplek.

In de working showroom hebben we een breed scala aan stoelen, en vooral ook goede bureaukrukken, staan die jou kunnen helpen om gezond te blijven werken. Ben je nieuwsgierig hoe zo’n bureaukruk dan zit? Neem dan gewoon contact op zodat we kunnen zorgen dat de koffie klaar staat.

En bij een verjaar wordt natuurlijk getrakteerd!!!!

Kom nu langs in de working showroom om een betere werkplek te regelen voor jezelf en/of je collega’s en ontvang 15% op je hele bestelling! Natuurlijk geldt dit ook als je een bestelling plaatst via www.ergowebshop.nl. Gebruik dan de code NON-ergo-15%

Je vindt de showroom in De OndernemersTuin, Berenkoog 35, 1822 BH Alkmaar
T. (072) 760 0100
M. (06) 146 71 815

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl