Digitale ontwikkelingen

Ook als het gaat om digitale communicatie zitten we niet stil bij Het NON. Er zijn ondertussen al weer een goed aantal zaken verbeterd met betrekking tot o.a. de website en nieuwsbrief van het NON.

Website

Op de website kun je nu vanuit de menubalk bovenin direct naar de activiteiten en de ledenlijst. Daarvoor moest je  op de balk onderaan klikken en dan nog eens ergens klikken om op betreffende pagina te komen. Een andere wijziging betreft de leden-inlog. Als je nu als NON-lid inlogt kom je niet meer op je eigen profiel terecht, maar op een ‘dashboard’, waar relevante items voor je klaar staan (nieuwe topic in het forum / recente berichten / nieuwe leden en aankomende activiteiten). Daarnaast is de website voorzien van een SSL certificaat, zodat alle informatie van de server naar jouw computer en andersom versleuteld verstuurd wordt en dus veilig zijn.

Nieuwsbrief

Ook ten aanzien van de nieuwsbrief hebben we een mooie stap gezet, die ons in staat stelt mooiere en modernere nieuwsbrieven te versturen vanuit MailChimp. Jullie hebben wellicht al opgemerkt dat de opmaak van de nieuwsbrief sterk verbeterd is. Het leden bestand van de website is automatisch gekoppeld aan MailChimp dus dat scheelt het secretariaat weer een hoop werk. Met de inhoud van de nieuwsbrief willen we ook aan de slag, zodat we af en toe een leuk, relevant artikel of blog kunnen plaatsen of in kunnen gaan op een thema.

De notificatie-mails die vanuit de website periodiek werden verstuurd hebben we stop gezet. Het was duidelijk dat een teveel aan berichtenverkeer afbreuk deed aan de effectiviteit van de communicatie.

Dank aan Idotmedia voor realisatie van bovengenoemde zaken en aan Laura en Natasha die samen met mij, Maurice, vanuit het NON zorg dragen voor website en nieuwsbrief. Hopelijk waarderen jullie deze nieuwe effectieve en inspirerende manier van communiceren!

Maurice Feld
bestuurslid Het NON

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl