Ga jij met ons de Verbinding aan?

Het NON staat voor het verbinden van ondernemers zodat ze kunnen sparren, hun ervaringen en kennis kunnen delen en elkaar kunnen vinden met vragen of opdrachten. Daarom hebben we voor het nieuwe jaar het thema VERBINDING gekozen.

We zijn steeds op zoek naar meer mogelijkheden en kansen om verbinding aan te gaan. Dat blijkt ook uit het nieuwe activiteitenprogramma voor 2019. Daarnaast gaan we opnieuw in gesprek met andere netwerkverenigingen om te kijken op welke manier we elkaar als vereniging kunnen vinden en versterken, bijvoorbeeld in de vorm van het gezamenlijk organiseren van een groot evenement of het kunnen bezoeken van elkaars evenementen.

Verbinding tussen ondernemers is van belang om snel en effici├źnt te kunnen schakelen. Om te weten wie waar zit, waar je kunt halen wat je nodig hebt en waar je kunt brengen wat je over hebt, zodat je samen sterker staat en grote(re) klussen wel aan kunt nemen. Kansen zien en kansen grijpen en met elkaar iets neerzetten, dat is wat verbinding je op kan leveren. Vooral in tijden waarin iedereen het druk heeft en zich geen zorgen hoeft te maken om werk binnen te halen. Verbind en versterk.

Wil je de verbinding zoeken met evenementencommissie of bestuur dan staan we daar altijd voor open. Heb je idee├źn die passen binnen het thema, ze zijn altijd welkom.

 

van de voorzitter
Annemieke Brouwer

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl