Geslaagd Mystery Event

Op 12 november vond het eerste Mystery Event plaats van het NON. Voor het eerst wist je niet wat er tijdens het evenement zou gebeuren, zelfs de locatie was een mysterie.

Op social media werden er diverse foto’s getoond die een hint gaven naar de locatie van het evenement. De deelnemers die zich hadden aangemeld ontvingen een rebus die ze naar een webpagina brachten waar ze een routebeschrijving vonden naar de locatie. Deze locatie, net buiten Alkmaar aan de rand van bedrijventerrein Boekelermeer, bleek een schot in de roos. BijHuub is mysterieus, want nieuw en voor velen nog onbekend, en heel sfeervol.

De weg naar de monumentale boerderij die is verbouwd en ingericht voor sfeervolle events en vergaderingen, was verlicht met fakkels en bij de vuurkorf bij de ingang werden de bezoekers verwelkomd met een glaasje warme gluhwein. Binnen ontvingen alle deelnemers een vragenlijst die op zich al mysterieus was, want diverse vragen bleken wat cryptisch of moest men vinden in de ruimte zelf. De vragen gingen over NON-leden, over Het NON zelf, over de locatie en over het ondernemerschap. Verrassende teams werden gevormd en strategie├źn bepaald en aan het einde van de avond kwamen 6 individuele winnaars uit de bus.

Vele bezoekers gaven aan het een erg leuk en verrassend evenement te hebben gevonden: “Verrassende manier van netwerken.” “Leuke manier om elkaar en Het NON beter te leren kennen.” “Wat een geweldige locatie, heel bijzonder.”

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl