Geslaagd Wijn/Spijs Proefspel als online Eet&Weet

Op 15 april stond weer een Eet & Weet gepland. Eén van onze meest populaire activiteiten, waarin lekker eten, netwerken én kennis en inspiratie opdoen worden gecombineerd. Hoe vertaal je deze combinatie naar een corona-proof online activiteit, dat was de uitdaging waar de Commissie voor stond. Met het WIJN/SPIJS PROEVERIJ-SPEL i.s.m. Wijnboks hadden ze daar een hele creatieve invulling voor gevonden.

De verrassende online wijnproeverij komt uit de koker van sommelier Pascal Boer van Wijnboks. Het werd een erg leuke avond met lekkere wijnen en verschillende soorten hapjes erbij om je smaakpapillen aan het werk te zetten. Hiermee kon je dan het verschil van beleving van de wijn ervaren. Ook zat er nog een game element verwerkt in deze proeverij om uiteindelijk de laatste fles te kunnen openen nadat je een cijferslot combinatie had geraden. Hier zat als ondernemer nog een mooie leerzame ervaring in; hoe je op een leuke manier bezoekers naar je site krijgt en de sociale media integreert in je dagelijkse bedrijfsvoering.

De reacties van de deelnemers waren zeer enthousiast. Zeker het bewijs dat de Commissie de juiste online vertaling heeft gevonden voor ons Eet & Weet evenement.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl