#GoSocial workshops groot succes!

Zo’n honderd leden van het NON waren bij de workshops over social media van Vincent Smit in januari en februari. Geweldig!

Jullie gemiddelde profiel op Linkedin wordt nu als het goed is al veel beter bekeken – in elk geval sta je er beter op. Je snapt wat het effect kan zijn van het delen en liken van posts en updates, en hoe je je online netwerk slim opbouwt en handig gebruikmaakt van de mogelijkheden die het biedt om je zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid te vergroten.

Nu de praktijk nog. Want je netwerk uitbreiden is een ding, het optimaal gebruiken een tweede. Kortom: je moet aan de slag.

Extra online podium voor leden

Om je nog een extra platform te bieden, en ervoor te zorgen dat jouw bericht niet onopgemerkt blijft, start de PR-commissie met #NONpodium.

Vanaf maart promoten wij elke week via de online NON-kanalen een artikel, filmpje, update, tip of een ander nieuwswaardig bericht van een van jullie extra goed. Zodat dat lid die week net weer wat scherper in de spotlights staat bij ons (gedeelde) netwerk!

Je krijgt vanzelf te horen wanneer jij aan de beurt bent. We sturen je vooraf een korte handleiding, zodat je precies weet waar je aan toe bent en hoe het werkt.
YĆ¼-lien Tjiong van Market Expansion trapt #NONpodium af. Houd Twitter, Linkedin, Facebook, Youtube dus extra goed in de gaten komende week!

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl