Groei – het thema voor 2020

Toen Natasha me vroeg om een stukje voor de nieuwsbrief te schrijven over groei was het antwoord meteen ja, natuurlijk. De volgende ochtend echter kwamen de bedenkingen. Over groei schrijven in de winter? Is dat logisch? Tijdens het hardlopen die ochtend in het bos kwam de nuance. Naast de prachtige kleuren, donkergroen, lichtgroen, geel, oranje, rood, bruin, donkerbruin, die horen bij herfst, was er tussen en onder de bomen groei zichtbaar. Diverse paddenstoelen, ook in mooie kleuren en bomen met witte en rode bessen.

Moraal van deze inleiding: als je goed kijkt, is er overal wel groei te bekennen. Groei is het thema van het NON in 2020. En groei is een breed begrip.

Want wil je groeien in de lengte of de breedte? Groeien in aantal klanten? Groeien in omzet, marktaandeel of winst? Groeien in kennis en ervaring? Groeien in je contacten en je netwerk? Groeien in je online zichtbaarheid en verkopen? Groeien in je fysieke welzijn? Groeien in persoonlijk opzicht?

Kortom een heel scala aan vragen waar we volgend jaar in meer of mindere mate aandacht aan gaan besteden. Het biedt alle leden kansen om hun ervaringen en expertise op dit terrein beschikbaar te stellen. Commissie en bestuur juichen suggesties en bijdragen van leden qua onderwerpen of evenementen van harte toe. Op de website is gemakkelijk te vinden wie daarvoor te bereiken zijn. Elkaar versterken in groei is een thema dat uitstekend past bij het NON.

Annemieke Brouwer
voorzitter Het NON

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl