Het NON, 21 jaar maar al jaren volwassen

Nieuw bestuurslid Maurice Feld namens het bestuur aan het woord:

Maurice Feld

Vorige week, op de dag dat het NON 21 jaar bestond woonde ik samen met onze voorzitter Annemieke een voorlichtingsavond bij van Ondernemen Werkt. Wij presenteerden Het NON daar naast BNI en de OSRA. Eén van de vragen die werd gesteld uit de zaal was: ‘Wie maken alles mogelijk in jullie netwerk? Wie regelt alles, wie stuurt de nieuwsbrieven?’.

Het is een mooi gegeven dat al 21 jaar steeds weer andere ondernemers die kar hebben getrokken. Hoeveel mensen hebben er niet al in het bestuur gezeten, in de PR-commissie, in de EvenementenCommissie, in een jubileumcommissie? Hoeveel leden hebben er niet al workshops of lezingen gegeven? Bij Het NON gebeurt alles van binnen uit. Het is een mooi gegeven dat ondernemers graag iets bijdragen om het succes van allen, en daarmee uiteraard ook van zichzelf, te vergroten.

Er gebeurt achter de schermen meer dan je denkt. Het is een goed teken als je je daar als lid niet heel bewust van bent. Dan gaat alles kennelijk vrij ‘smooth’. Toch lijkt het alsof het 21-jarige NON even een ander jas heeft aangetrokken om de volgende levensfase in te gaan: van 2 commissie terug naar 1 en een hoop frisse krachten ter vervanging van een goed aantal leden na jarenlange trouwe dienst.
Ikzelf zat een jaar geleden nog in de PR-commissie, na de samenvoeging in de EvenementenCommissie en nu inmiddels in het bestuur. De EvenementenCommissie barst van het verse bloed en ik heb de indruk, dat we dat komend jaar gaan merken met een hernieuwde frisse invulling van de evenementen.

Niet alleen in bestuur of commissie is er de ruimte om een actieve rol te spelen binnen het NON. Wil je rond een evenement eens ondersteunen in organisatie of pr-taken (tekstschrijven, social media, foto’s maken etc.)? Wil je graag je kennis delen met het netwerk in de vorm van een workshop o.i.d.? We dragen met z’n allen Het NON, dus we vernemen het graag op ec@hetnon.nl(EvenementenCommissie) of info@hetnon.nl (bestuur).

Veel wendbaarheid, incasseringsvermogen en flexibiliteit gewenst. En natuurlijk veel netwerkplezier!

Maurice Feld, Webdeveloper en ontwikkelaar van maatwerksoftware voor MoreEaze
Binnen het NON heb ik me veel bezig gehouden met het zaken rond de website, social media en andere digitale ondersteuningsmiddelen.

 

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl