Nieuw lid voor de PRL commissie – juli 2015

Maurice Feld
Maurice-Feld-foto-lorenzo-pasfoto-linkedin-vierkant-2-150x150
Ik ben Maurice, 39 jaar, ik woon in Alkmaar. Ik ben formeel docerend musicus, gitarist, en al bijna twintig jaar ondernemer binnen de creatieve industrie. De laatste vijf jaar was ik (zakelijk) opleidingsmanager van Conservatorium Haarlem (voorheen Alkmaar). Twee jaar terug heb ik besloten om mijn zakelijke skills verder te gaan ontwikkelen en benutten door me volledig te richten op mijn eigen bedrijf.

Na een eerste jaar met een diversiteit aan opdrachten en een uitgebreide zoektocht naar wat ik wil, heb ik besloten me volledig te focussen op software maatwerk en ben ik echt gestart met mijn bedrijf MoreEaze. Naast het op maat maken van eigen software geef ik advies over bestaande softwarepakketten en web-/cloud-services. Maatwerk is namelijk niet in elke situatie de beste oplossing. Ik werk voor de creatieve industrie en het creatieve mkb: reclamebureaus, mediabedrijven etc. 
Nu ben ik druk met het uitbreiden van mijn diensten met het aanbod van webapplicaties, software die volledig online draait en gekoppeld kan worden aan websites.

In februari ben ik lid geworden van het NON en in die korte tijd heb ik al veel interessante connecties opgedaan. 
Ik deel graag mijn kennis en kunde om de PRL-commissie te versterken.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl