Oktober NON Nieuws van Annemieke Brouwer

Voorzitter Annemieke Brouwer aan het woord over de ontwikkelingen bij Het NON

Voorzitter Annemieke Brouwer

De vakanties zijn voorbij. Het lijkt wel alsof het hele bedrijfsleven weer begint te draaien.

Zoals Menno Godthelp, mijn voorganger in een prachtige nieuwjaarstoespraak eens aangaf: er wordt op verschillende plekken op de wereld het hele jaar door nieuw jaar gevierd dus er is altijd een mogelijkheid om je goede voornemens weer op te pakken en uit te voeren.

Het voelt bijna als een tweede start in het jaar. Iedereen weer terug, iedereen weer bereikbaar, maar in de werkmodus? Op het moment dat ik het schrijf is het buiten 25 graden (en binnen 24,5). Een prachtige nazomer, waardoor ik de neiging heb om mijn goede voornemens van na de vakantie en het harde werken toch maar op te schuiven naar een ander land of werelddeel waar over een paar weken het nieuw jaar pas gevierd wordt.

Ondertussen is er wel van alles gaande. De evenementencommissie is druk bezig met het programma voor 2017 en daarnaast wordt er gewerkt aan een communicatieplan.

Half september heeft het NON zich mogen presenteren voor een groep (startende) ondernemers naast BNI en de OSRA. Het zal in ieder geval een aantal introducees opleveren en wie weet ook nieuwe leden. Er werd aan de spreker van BNI gevraagd om aan te geven wat een positief punt is van het NON. Zijn antwoord: ik kom het NON overal tegen en je kan in deze regio niet om het NON heen. Het is een zeer actieve club. Mooi om zo gezien te worden!

Tot binnenkort.

Annemieke Brouwer

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl