NON Notificaties

Notificaties? Kennis delen? Onbekend maakt onbemind.

Kennis delen

Kennis delen?

Het NON wil de leden graag een platform bieden waar kennis gedeeld kan worden en vragen gesteld kunnen worden. Op de website is daar een mogelijkheid voor ingebouwd. In de rechter bovenhoek staan drie liggende streepjes (zichtbaar als je ingelogd bent). Door die aan te klikken kom je bij de achterliggende items. Op de vijfde regel staan de woorden kennis delen en door die aan te klikken kom je in het scherm waar leden kunnen een bericht of een oproep plaatsen (knop rechtsboven, bericht plaatsen).

Er zijn vijf categorieën:

#NON podium #GoSocial
aangeboden
FYI – overig
Gezocht
Vacature

Notificaties

Berichten die daar geplaatst worden, worden opgenomen in de notificaties. Deze notificaties worden of niet, of 1 keer per dag, of 1 keer per week of 1 keer per maand toegestuurd, afhankelijk van de eigen keus. Die keus is te maken door (als je ingelogd bent) naar gegevens te gaan. In het rijtje links staat op de een na onderste plek beheer notificaties.

We hebben, na de introductie van de nieuwe website enige tijd problemen gehad met het versturen van de notificaties (gingen bij sommige niet, bij anderen dubbel), maar die zijn gelukkig opgelost. Afhankelijk van de keus ontvangt iedereen nu de notificaties in de opgegeven frequentie.

Onbekend maakt onbemind en we hopen dat steeds meer leden de weg gaan vinden naar deze mogelijkheid om zowel te brengen als te halen.
Als er vragen zijn dan kan je terecht bij Laura Verhoef of Maurice Feld: info@hetnon.nl

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl