Populaire trend: de go-show

De evenementencommissie is onverminderd enthousiast om inspirerende, gezellige bijeenkomsten te organiseren. De leden waarderen dit ook want we merken dit aan de opkomst en aan de reacties achteraf. Om alles in goede banen te kunnen leiden is het van belang om te weten hoeveel deelnemers er zullen komen. Zeker bij de evenementen waarbij er gegeten wordt is het noodzakelijk, om een juiste inschatting te kunnen maken.

De populariteit kent echter ook een keerzijde. Het komt steeds vaker voor dat er deelnemers op een evenement komen die zich NIET van te voren aangemeld hebben. Natuurlijk zijn we blij met het initiatief en de spontaniteit van onze leden, echter niet meer als het voor problemen zorgt. De leden van de evenementencommissie moeten dan ter plekke in overleg met de locatie en hoewel het ze altijd goed af gaat en lukt, betekent het ook dat ZIJ op dat moment aan ‘het werk’ zijn. Daarnaast is het vervelend voor de locatie en het zorgt voor onrust als er extra stoelen, borden, glazen en bestek tevoorschijn getoverd moet worden.

Hierbij dus een dringend verzoek om je bij alle evenementen (behalve de maandelijkse vrijdagmiddagborrel) vooraf aan te melden. De aanmelding is goed ontvangen als je, na het invullen en indienen van het aanmeldformulier, een bevestiging in beeld ziet verschijnen en een bevestigingsmail ontvangt.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl