Het NON Het NON

Jan C M van Assem

Hondsbossche Events

[Branche] Overige

Bedrijfs-omschrijving

Disc Golf Noord-Holland

Sinds 2010 biedt Hondsbossche Events een sportieve groepsactiviteit aan, het Disc-Golf. Dit spel met frisbees is fantastisch om te doen voor iedereen vanaf 6 jaar. Ons oude parcours in de Schoorlse duinen is helaas niet meer. Ons nieuwe 18 holes Disc Golf Park in het park van Luna in Heerhugowaard Met 3 layouts is een prachtige nieuwe locatie voor jouw groepsuitje.

Dit is Discgolf

Het spel, afgeleid van golf heeft veel dezelfde termen en spelregels. In plaats van dat je een balletje slaat, gooi je een frisbee naar en uiteindelijk in een basket. Als je een goede worp maakt kan je disc over de honderd meter ver vliegen.

Bedrijfsuitje

Je kunt als bedrijf een gewoon groepsuitje reserveren, of discs huren en zelfstandig spelen.
Speciale bedrijfsuitjes. Omdat bedrijven midden in de samenleving staan hebben we speciale bedrijfsuitjes bedacht waarbij we meer begeleiders inzetten en meer de tijd nemen om jullie de basis en wat gevorderde technieken aan te leren.

Dit maakt het zo leuk!

Niets is leuker dan een bedrijfsuitje waarbij je de zorgen van het werk even heerlijk van je af kunt smijten. Je ziet je collega's of personeel met de minuut meer ontspannen. Je speelt heerlijk buiten in de natuur of in een park. Niet alleen met stralend mooi weer is discgolf een heerlijke activiteit, de meeste weersomstandigheden maken het spel alleen maar leuker.

Resultaat

Het doel van jullie discgolf uitje is te verbinden met elkaar, de omgeving en omstandigheden. Alles los laten en gezellig samen buiten spelen. Je hoeft niet goed te spelen om een leuke dag te hebben. Aan het einde van jullie uitje is iedereen ontspannen en zijn overvolle hoofden geleegd. Door collega's vanuit een ander perspectief te zien zijn verhoudingen gereset, er is meer ruimte voor begrip en collegialiteit.

Gaan we doen;

https://www.discgolfnoordholland.nl/bedrijfsuitje/

Specialisaties

Hondsbossche Events organiseert voor groepen diverse evenementen, zoals; Disc-Golf in het Park van Luna, excursie's geschiedenis Hondsbossche Zeewering, Prins George Vereenigde Harger en Pettemerpolder en de Schoorlse Duinen.

Adres

Kleiweg 6
1871GP Camperduin
Telefoonnummer: 0725093526
www.Hondsbossche-Events.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl