Het NON Het NON

Jan C M van Assem

Hondsbossche Events

[Branche] Overige

Bedrijfs-omschrijving

Disc Golf in de Groeter Zandgat

In de prachtige Schoorlse Duinen kun je tijdens het verblijf in ons dorp een leuk nieuw spel spelen: Disc Golf. Het spel lijkt op het traditionele golf, maar dan zonder balletje, maar met een disc/frisbee. De 'hole' bestaat uit een basket; een mand met kettingen. Het is de bedoeling dat je de disc met zo min mogelijk worpen in de basket werpt. Als dat gelukt is mag je naar de volgende hole.

Het Disc Golf programma start met een clinic. Je leert daarin de spelregels en de werptechniek. Je oefent met een gewone frisbee en speelt daarna met een officiƫle wedstrijd-disc, ofwel een driver. Ik begeleid jullie langs het parcours en degene die het parcours met de minste worpen aflegt, wint.

Het parcours van 18 holes doorloopt een veelzijdig landschap dat het spel extra uitdagend maakt. De start is in het midden van een diepe zandkuil. Vervolgens passeer je een 30 meter hoog uitzichtpunt, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Daarna loopt het traject door een bos en door een gebied met stuifduinen. Via de zandvlakte bereik je tenslotte het startpunt weer. Je hebt dan ongeveer 2 kilometer afgelegd in twee uur tijd. Spel en ontspanning gaan hiermee hand in hand!

Het spel kan door iedereen gespeeld worden, in groepsverband met uw bedrijf, familiedag, sportteam, vriendenclub of met de kinderen.

De winnaar van dit groeps spel krijgt de fameuze 'Groeter Zandgat Trofee'. Het spel kan bij ieder weertype worden gespeeld.

Je kunt een rugtas met alle benodigdheden (spel uitleg, plattegrond, disc, versnaperingen voor onderweg) huren bij;

De Bokkesprong
Heereweg 337
1873 GC Groet

Voor groepsarrangementen op maat kun je contact opnemen met ondergetekende. Disc Golf steunt met een bijdrage mee aan 'Support for Nature' het behoud van de natuur.

Ik hoop jullie in de duinen te mogen ontmoeten voor een spel Disc Golf!

Specialisaties

Hondsbossche Events organiseert voor groepen diverse evenementen, zoals; Disc-Golf in de Schoorlse Duinen, Natuur-werkdag in de Schoorlse Duinen, excursie's geschiedenis Hondsbossche Zeewering, Prins George Vereenigde Harger en Pettemerpolder en de Schoorlse Duinen.
Organisatie van Kofferbak/ Markten en Braderieen.
Dealerschap van Koopplein.nl/Bergen. De Marktplaats van je Gemeente
Verhuur van diverse Springkussens, Zichtpoppen en opblaas objecten.

Adres

Kleiweg 6
1871 GP Camperduin
Telefoonnummer: 0725093526
www.Hondsbossche-Events.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl